Eponuda.ba
Moj profil

Iskra ELEKTRIČNI TRIMER ZA ŽIVICU HTEG61B-510

od 95,00 KM
ISKRA ELEKTRIČNI TRIMER ZA ŽIVICU HTEG61B510ProizvođačIskraModelHTEG61B510Snaga550 WNapon230V240V50HzBroj okreta u praznom hodu1500okr/minDužina mača51 cmŠirina reza16 mmDužina kabla35 mPogledaj sam asortiman ISKRA
Brend:Iskra

Iskra ELEKTRIČNI TRIMER ZA ŽIVICU HTEG61B-510

Opis i karakteristike

Iskra električni trimer za živu ogradu 550W HTEG61B-510

Iskra električni trimer za živu ogradu dizajniran je za hobi upotrebu, što ga čini idealnim za održavanje i oblikovanje živice. Sa svojim kompaktnim dimenzijama i oštricom od 510 mm, omogućava brzo i lako podrezivanje.

Zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji i gumiranoj ručki, ovaj trimer osigurava stabilan rad čak i tokom dužih perioda upotrebe. Njegov snažni motor od 550 W pruža efikasne performanse rezanja, omogućavajući vam da bez napora precizno oblikujete svoju živicu.

Trimer za živu ogradu Iskra HTEG61B-510 radi na napajanje od 230-240 V/50 Hz i nudi brzinu noža od 1500 RPM (bez opterećenja). Električni motor pruža pouzdanu i dosljednu snagu, dok dužina oštrice od 510 mm omogućava široku pokrivenost.

Trimer ima prečnik rezanja od 16 mm, što ga čini pogodnim za obrezivanje manjih i većih grana. Sa dužinom kabla od 35 cm, imat ćete dovoljno fleksibilnosti da bez ograničenja manevrirate oko svoje živice.

Sa težinom od samo 1,6 kg, ovaj trimer za živu ogradu je lagan i jednostavan za rukovanje, smanjujući zamor tokom duže upotrebe. Njegov ergonomski dizajn i gumirana ručka pružaju udoban hvat, osiguravajući da vaše ruke ostanu mirne i sigurne dok radite s trimerom.

Iskra električne makaze za živu ogradu proizvodi renomirani brend koji garantuje najviši kvalitet i performanse. Uz to, dolazi s 2-godišnjom garancijom, što vam daje mir i osigurava da su vaša prava potrošača zaštićena prema Zakonu o zaštiti potrošača.

Uljepšajte izgled svoje živice pomoću Iskra električnih trimera za živu ogradu. Naručite svoj danas i doživite jednostavno i precizno podrezivanje.

Iskra ISKRA ELEKTRIČNI TRIMER ZA ŽIVICU HTEG61B-510
Karakteristike
Tipovi proizvoda
Električne makaze za živu ogradu
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.