Eponuda.ba
Moj profil

Karcher Čistač S4 Twin 1.766-360.0

od 409,95 KM
Brend:Karcher

Karcher Čistač S4 Twin 1.766-360.0

Opis i karakteristike

KARCHER Čistač S4 Twin 1.766-360.0
Karakteristike
Tipovi proizvoda
Mašine za pranje podova
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

5:34jan 2024Vrijeme čitanja: 5 min

Karcher S4 twin video test

Pregled mašine za čišćenje Karcher S4 sa dvostrukim pritiskom: Pogodna ušteda vremena

Postoji nekoliko načina da se ti poslovi obavite, na teži i glasan način. Postoji li bolji način? Srećom, uređaji često mogu olakšati i ubrzati rad. Zato sam uvek u potrazi za dobrim uštedom vremena, a ove sezone bi to mogla biti Karcher S4 mašina za čišćenje sa dvostrukim pritiskom. U ovoj recenziji pokazaću vam šta radi, za šta dobro funkcioniše i koje su joj mane, i reći ću vam da li mogu da vam ga preporučim.

Pogodan dizajn

Karcher S4 mašina za čišćenje sa dvostrukim pritiskom omogućava ručno metenje i dodaje više pogodnosti bez oslanjanja na bilo koju vrstu baterije, kabla ili modernog motora. Sa dve rotirajuće četke napred i valjkastom četkom ispod koja pomaže da se prljavština ubaci u veliku kantu za smeće, koristite ovo kao kosilicu za sakupljanje svega, od prljavštine i prašine do lišća, lišća i još mnogo toga. Sve se odlaže u laganu kantu, koju onda možete baciti u smeće ili svoju zelenu kantu.

Pomeranje točkova mašine za čišćenje dok se gura okreće četke, tako da mašina za čišćenje može da bude efikasna bez potrebe za napajanjem. Dizajnirana je za čišćenje najčešćeg otpada iz dvorišta i bašte, kao što su zalutalo lišće i latice u proleće, pesak i baštenska prljavština leti, i lišće u jesen ili pijesak zimi.

Lako sklapanje i rukovanje

U kutiji se nalazi sama mašina za čišćenje, zajedno sa podesivom ručkom. Postoji nekoliko drugih dodataka koje ćete morati da sastavite, ali to je jednostavno i ne zahteva nikakav alat. Sve, od okretnih četkica do ručki, ide pomoću šrafova ili pritiska.

Kada je sastavljena, mašina za čišćenje Karcher S4 sa dvostrukim pritiskom je spremna za rad. Pošto nema snage za generisanje bilo kakvog usisavanja, mašina za čišćenje se u potpunosti oslanja na dve bočne četke i valjak kako bi odbacili što je moguće više otpada u rezervoar za otpad od 26,8 inča. Dok gurate mašinu za čišćenje, bočne četke se okreću u skladu sa vašom brzinom. Treba napomenuti da ne biste trebali očekivati da će mašina za čišćenje Karcher u potpunosti očistiti podnu površinu u jednom prolazu, posebno ako uključuje teže ili glomaznije ostatke. Međutim, zaista je lepo videti kako ove četke rade zajedno da prenesu prljavštinu u kantu za otpatke, a da pritom ne koriste ni jedan vat energije.

Efikasan učinak čišćenja

U svom testiranju, isprobala sam mašinu za čišćenje Karcher S4 na opštoj prljavštini i krhotinama prilaza, kao i na većim gomilama lišća. Iako je na kraju pokupio lišće, činilo se da se bori sa većim grudvama, i nije iznenađujuće što se kanta brzo napunila. Osećam da ako imate puno listova, zapravo će biti brže i možda efikasnije da ih prvo zgrabljate i upakujete u vreću, a zatim koristite mašinu za čišćenje Karcher S4 da završite posao i dobijete sve one zalutale hrskave komadiće. Zaista, tu ovaj čistač blista — pređete njime preko područja na kojem ste obavili veće čišćenje, i to zaista čini razliku. Četke ne ulaze duboko u uglove, ali je dovoljno lako izrezati tu stvar da bi se četke koje se okreću mogle povući. Čistač je prilično vešt u sakupljanju manje prljavštine i prašine, i to čini prilično efikasno. Prilaz je bio čist nakon što sam završio čišćenje.

Kada završite ili dok radite, rezervoar za otpad se lako podiže, a ostatke možete baciti u svoju zelenu kantu ili vreću. Rezervoar je prilično velik i sadrži mnogo manjih ostataka. Čak i kada je puna, nije teško podići, a pošto se nalazi unutar okvira mašine za čišćenje, a ne da se zaključa, nema muke oko odlaganja bilo kakvog otpada.

Prijatan za korisnike i prenosiv

Karcher čistač težak je oko 22 funte, što bi moglo zvučati puno. Međutim, u mom testiranju, mašina za čišćenje je laka za nošenje, lako se gura i lako se podešava. Ručka jedinice je podesiva samo u dve dužine, a takođe možete da olabavite velike zavrtnje za prste na strani gde se susreće sa telom čistača da biste brzo postavili bilo koji ugao pod kojim želite da ga koristite. Mašina za čišćenje vam takođe omogućava da je preklopite vertikalno da biste je brzo odložili i zauzeli manje prostora.

Verovatno se podrazumeva da nećete morati da brinete da će Karcher guma za čišćenje S4 nervirati komšije jer radi tiho. To je mnogo ljubaznije prema komšijama nego što bi, na primer, bila vaša prosečna duvačica lišća.

Konačna presuda

Sve u svemu, mašina za čišćenje Karcher S4 sa dvostrukim pritiskom košta više od metle za guranje, da, ali vam štedi prljav posao povezan sa ručnim metenjem. To je odlična mašina za čišćenje velikih površina za vašu garažu, prodavnicu, prilaz ili čak korišćenje na ivičnjaku. Nakon što sam ga isprobao, definitivno mogu reći da radi ono što kaže da radi, i mogu vam ga preporučiti.

Pozitivne strane:

  • Brzo i jednostavno podešavanje i montaža
  • Tiha operacija guranja, laka za uši
  • Efikasan u sakupljanju ostataka
  • Održava ruke i pluća čistima

Negativne strane:

  • Bori se sa većim nakupinama lišća
  • Štapovi i grančice mogu stvoriti branu
  • Cena može biti visoka za neke

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.