Eponuda.ba
Moj profil

Kingston 128GB USB-C 3.2 Gen 1 DataTraveler

od 17,00 KM
Kingston 128GB USBC 3.2 Gen 1 DataTraveler 70 EAN: 740617305371
Brend:Kingston

Kingston 128GB USB-C 3.2 Gen 1 DataTraveler

Opis i karakteristike

Predstavljamo Kingston DataTraveler 70 128GB USB 3.2 Gen 1 Tip-C

Spremite se da iskusite novi nivo kapaciteta za skladištenje sa Kingston DataTraveler 70 128GB USB 3.2 Gen 1 Tip-C. Ovaj fleš disk vam omogućava da pohranite sve vaše važne datoteke, fotografije, video zapise i još mnogo toga sa svojim impresivnim kapacitetom.

Brzi prijenos podataka

Zahvaljujući svom USB 3.1 Tip C interfejsu, ovaj fleš disk omogućava brz i efikasan prenos podataka. Sada možete prenositi svoje fajlove munjevitom brzinom, pružajući vam trenutni pristup vašim podacima kad god vam zatrebaju.

Kompatibilnost sa različitim operativnim sistemima

Kompatibilan sa nizom operativnih sistema uključujući Windows 10, 8.1, 8, Mac OS (v.10.10.x+), Linux (v.2.6.x+) i Chrome OS, ovaj fleš disk postaje vaš pouzdan pratilac za svakodnevne zadatke. Bez obzira koji uređaj koristite, ovaj fleš disk obezbeđuje siguran prenos i skladištenje podataka, čuvajući vaše važne datoteke na sigurnom.

Izdržljiv i siguran

Napravljen od visokokvalitetnih materijala, ovaj fleš disk je napravljen da bude izdržljiv i pouzdan. Nudi zaštitu od udara, vibracija i elektromagnetnih polja, osiguravajući sigurnost vaših podataka tokom transporta i skladištenja.

Prenosiv i lagan

Dizajniran da bude prenosiv, ovaj fleš disk možete poneti sa sobom gde god da krenete. Bilo da ste na poslovnom putu ili ga koristite za ličnu upotrebu, ovaj fleš disk vam omogućava da sa lakoćom ponesete sve što vam je potrebno.

Iskusite Kingston DataTraveler 70 USB fleš disk, vašeg pouzdanog saveznika za skladištenje podataka. Sa svojim kapacitetom od 128 GB, ovaj fleš disk vam pruža dovoljno prostora za skladištenje svih važnih datoteka, fotografija, video zapisa i još mnogo toga. Nikada više ne brinite da će vam ponestati prostora, jer ovaj fleš disk ima kapacitet da primi sve što vam je potrebno.

Brz prenos podataka je ključan, a ovaj fleš disk pruža upravo to sa svojim USB 3.1 Tip C interfejsom. Sada možete brzo i efikasno prenositi datoteke, dajući vam pristup vašim podacima kad god vam zatrebaju.

Kompatibilnost sa različitim operativnim sistemima kao što su Windows, Mac, Linux i Chrome OS čini Kingston USB fleš disk pouzdanim pratiocem za vaše svakodnevne zadatke. Bez obzira koji uređaj koristite, ovaj fleš disk obezbeđuje siguran prenos i skladištenje podataka, čuvajući vaše važne datoteke na sigurnom.

Napravljen od visokokvalitetnih materijala, ovaj fleš disk nudi izdržljivost i sigurnost. Uz zaštitu od udara, vibracija i elektromagnetnih polja, vaši podaci ostaju sigurni tokom transporta i skladištenja.

Sa svojim kompaktnim dizajnom, ovaj USB uređaj je lagan i prenosiv, što vam omogućava da ga nosite sa sobom gdje god da idete. Bilo da ste u pokretu ili ga koristite za svoje dnevne aktivnosti, omogućava vam da imate sve svoje podatke na dohvat ruke.

Pripremite se za povećan kapacitet i brz prijenos podataka uz Kingston DataTraveler 70 USB Flash Drive. Nabavite svoje sada i osigurajte pouzdanog partnera za pohranjivanje vaših važnih podataka.

Kingston Kingston 128GB USB-C 3.2 Gen 1 DataTraveler
Karakteristike
Vrsta USB memorije
USB 3.2
Kapacitet
128GB

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.