Eponuda.ba
Moj profil

Kingston USB flash DataTraveler Exodia DTX / 128 GB

33,00 KM
BG-Elektronik
Predstavljamo Kingston DataTraveler Exodia 128GB USB 3.2 Gen1 (DTX/128GB) USB disk Doživite munjevitu brzinu prijenosa podataka i neusporedivu udobnost uz Kingston DataTraveler Exodia 128GB USB 3.2 Gen1 (DTX/128GB) USB disk. Dizajniran da zadovolji sve vaše potrebe za skladištenjem, ovaj USB disk nudi velikodušan kapacitet i elegantan crveno-crni dizajn koji je istovremeno elegantan i izdržljiv. Brzi prijenos podataka Uz podršku za USB 3.2 Gen 1x1 (USBC / USBA), ovaj uređaj osigurava sigurnu i
Brend:Kingston

Kingston USB flash DataTraveler Exodia DTX / 128 GB

Trenutno najbolja ponuda:

33,00 KMu BG-Elektronik

Opis i karakteristike

Predstavljamo Kingston DataTraveler Exodia 128GB USB 3.2 Gen1 (DTX/128GB) USB disk

Doživite munjevitu brzinu prijenosa podataka i neusporedivu udobnost uz Kingston DataTraveler Exodia 128GB USB 3.2 Gen1 (DTX/128GB) USB disk. Dizajniran da zadovolji sve vaše potrebe za skladištenjem, ovaj USB disk nudi velikodušan kapacitet i elegantan crveno-crni dizajn koji je istovremeno elegantan i izdržljiv.

Brzi prijenos podataka

Uz podršku za USB 3.2 Gen 1x1 (USBC / USBA), ovaj uređaj osigurava sigurnu i efikasnu razmjenu podataka. Uživajte u nevjerovatno velikim brzinama prijenosa, što vam omogućava da brzo i bez napora prenosite datoteke, bilo da se radi o dokumentima, fotografijama ili video zapisima.

Veliki kapacitet pohrane

Sa ogromnim kapacitetom od 128 GB, ovaj USB disk pruža dovoljno prostora za pohranjivanje svih bitnih datoteka na jednom mjestu. Držite važne podatke udobno u džepu gdje god da idete.

Fleksibilnost i kompatibilnost

Ovaj svestrani USB disk kompatibilan je sa različitim uređajima, uključujući računare, laptopove i pametne telefone. Nudi vrhunsko rešenje za praktično skladištenje podataka, omogućavajući vam da pristupite svojim datotekama gde god da se nalazite.

Izdržljiv i otporan

Izrađen od visokokvalitetnih materijala, Kingston DataTraveler Exodia USB disk je napravljen da traje. Njegova otporna konstrukcija osigurava dugotrajne performanse, štiteći vaše podatke od fizičkog oštećenja.

Zadovoljite sve vaše potrebe za pohranom

Bilo da vam je potrebna dodatna memorija za posao, školu ili zabavu, ovaj USB disk je dizajniran da zadovolji sve vaše potrebe. Nudi brzo, pouzdano i prostrano skladištenje, što ga čini savršenim izborom za pojedince u pokretu.

Poboljšajte svoje iskustvo skladištenja podataka uz Kingston DataTraveler Exodia 128GB USB 3.2 Gen1 (DTX/128GB) USB disk. Nabavite svoje danas i otkrijte savršenu kombinaciju brzine, kapaciteta i izdržljivosti u jednom kompaktnom pakovanju.

Kingston Kingston USB flash DataTraveler Exodia DTX / 128 GB
Karakteristike
Vrsta USB memorije
USB 3.2
Kapacitet
128GB

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.