Eponuda.ba
Moj profil

Lavazza ZA KAVU LM JOLIE RED 220-240V PT00659

226,95 KM
Malisicshop.ba
Transformirajte svoje iskustvo kafe uz Lavazza ZA KAVU LM JOLIE RED Otkrijte eleganciju i efikasnost Lavazza A Modo Mio Jolie Red aparata za kafu. Dizajniran sa izrazitim italijanskim štihom, ovaj zadivljujući aparat ne samo da podiže estetiku vaše kuhinje već i poboljšava vaš svakodnevni ritual kafe. Svaki detalj Jolie-a je pomno osmišljen kako bi vaše putovanje kuvanjem kafe učinilo divnim iskustvom. Ključne karakteristike Tiha operacija Radeći na samo 44 dB, Jolie aparat nudi efikasan i mira
Brend:Lavazza

Lavazza ZA KAVU LM JOLIE RED 220-240V PT00659

Trenutno najbolja ponuda:

226,95 KMu Malisicshop.ba

Opis i karakteristike

Transformirajte svoje iskustvo kafe uz Lavazza ZA KAVU LM JOLIE RED

Otkrijte eleganciju i efikasnost Lavazza A Modo Mio Jolie Red aparata za kafu. Dizajniran sa izrazitim italijanskim štihom, ovaj zadivljujući aparat ne samo da podiže estetiku vaše kuhinje već i poboljšava vaš svakodnevni ritual kafe. Svaki detalj Jolie-a je pomno osmišljen kako bi vaše putovanje kuvanjem kafe učinilo divnim iskustvom.

Ključne karakteristike
  • Kapacitet rezervoara za vodu: 0,6 litara - savršeno za više šoljica kafe bez stalne potrebe za dopunom.
  • Maksimalni radni pritisak: 10 bara - osigurava da svaka šoljica kafe bude pripremljena do savršenstva, čuvajući bogate ukuse i arome.
  • Kapacitet posude za iskorištene kapsule: drži do 5 kapsula - čišćenje čini brzim i bez muke.
Tiha operacija

Radeći na samo 44 dB, Jolie aparat nudi efikasan i miran proces kuvanja, omogućavajući vam da uživate u kafi bez ometajuće buke koja se često nalazi u tradicionalnim mašinama.

Vakuumsko pakovanje

Svaka Lavazza kapsula je potpuno zatvorena i upakovana u vakuumu kako bi se održala puna aroma, svježina i kvalitet vaše kafe . Ovo osigurava da svaka šoljica pruža ugodan ukus za kojim žudite.

Optimalni pritisak kafe

Jedinstveno prešana kafa u Lavazza kapsulama garantuje savršene rezultate svaki put, omogućavajući vam da uživate u profesionalno pripremljenom napitku uz svako kuvanje.

Idealna količina kafe

Svaka kapsula sadrži između 7 i 7,5 grama kafe, što je idealna količina za bogat espresso koji savršeno zadovoljava vašu želju za kafom.

Exquisite Blends

Sve Lavazza mešavine pažljivo su odabrane, pržene i mlevene u skladu sa Lavazzinim standardima kvaliteta , osiguravajući da možete uživati u izuzetnom iskustvu kafe, šolju za šoljicom.

Prepustite se sofisticiranoj eleganciji i bogatim ukusima Lavazza ZA KAVU LM JOLIE RED aparata za kafu i podignite svoju rutinu kafe na izuzetan nivo uživanja.

Karakteristike
Snaga
1250
Tipovi proizvoda
Aparati za espresso
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.