Eponuda.ba
Moj profil

Mercusys MW300RE 300Mbps WiFi range extender

od 29,00 KM
MERCUSYS MW300RE 300Mbps WiFi range extender Režim proširenja dometa besprijekorno pojačava bežični signal do prethodno nedostupnih ili teško povezanih područja Tri eksterne antene sa MIMO tehnologijom pomažu da se MW300RE razlikuje od običnih proširivača dometa Lako proširite bežičnu pokrivenost jednostavnim podešavanjem s dva dodira ili pritiskom na WPS dugme Minijaturna veličina i dizajn na zidu olakšavaju postavljanje i fleksibilno kretanje Višebojna LED lampica pomaže vam da pronađete prav
Brend:Mercusys

Mercusys MW300RE 300Mbps WiFi range extender

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Mercusys Range Extender MW300REv3 300Mbps 2.4GHz bežična pristupna tačka

Savjet: Proširivač dometa

Dugme: Reset/WPS dugme

Standardi: IEEE 802.11n/g/b

Protok: 300 Mbps

Frekventni opseg: 2.4GHz

Savjet: Spoljna

Broj: 3

Dimenzije: 101 x 75 x 39 mm

Boja: Bela

Nadogradite svoju Wi-Fi mrežu pomoću Mercusys Range Extender MW300REv3. Ovaj moćni uređaj povećava domet i proširuje pokrivenost vaše postojeće bežične mreže, osiguravajući stabilnu i pouzdanu vezu u cijelom vašem domu ili uredu.

Proširitelj dometa je opremljen gumbom za resetiranje/WPS jednostavnim za korisnika, što olakšava postavljanje i konfiguraciju. Jednostavno pritisnite dugme da uspostavite sigurnu vezu sa vašim ruterom, što vam omogućava da proširite svoj Wi-Fi signal za samo nekoliko sekundi.

Uz podršku za IEEE 802.11n/g/b standarde i brzu brzinu prijenosa podataka od 300 Mbps, Range Extender pruža brzu i stabilnu bežičnu vezu. Recite zbogom baferovanju i kašnjenju i uživajte u besprekornom pregledavanju, strimingu i iskustvima igranja.

Radeći u frekvencijskom opsegu od 2,4 GHz, ovaj proširivač opsega osigurava široku kompatibilnost i odličnu pokrivenost, omogućavajući vam da povežete više uređaja istovremeno bez ikakvih smetnji ili degradacije signala.

Mercusys Range Extender MW300REv3 ima elegantan i kompaktan dizajn, što ga čini lakim za uklapanje u svako okruženje. Sa svojim dimenzijama od 101 x 75 x 39 mm, zauzima minimalno prostora uz maksimalne performanse.

Ne dozvolite da mrtve zone ograničavaju vaše aktivnosti na mreži. Pojačajte svoj Wi-Fi signal i uživajte u glatkom i neprekidnom povezivanju uz Mercusys Range Extender MW300REv3. Nadogradite svoje bežično iskustvo već danas!

Mercusys MERCUSYS MW300RE 300Mbps WiFi range extender
Karakteristike

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.