Eponuda.ba
Moj profil

Tp-link AC1200 RE305 Dvopojasni Range Extender

od 72,00 KM
WLAN proširenje pritiskom na gumb za uklanjanje mrtvih točaka s do 1,2 Gbit/s Radi na 2,4 GHz (300 Mbps) i 5 GHz (867 Mbps) za stabilnije veze Inteligentni indikator jačine signala pomaže vam odrediti optimalno radno mjesto Radi sa svim uobičajenim WLAN usmjerivačima i pristupnim točkama
Brend:Tp-link

Tp-link AC1200 RE305 Dvopojasni Range Extender

Opis i karakteristike

Tp-link Ojačevalec extender RE305 AC1200 Dual Band WiFi

Proširite pokrivenost svoje WiFi mreže uz Tp-link Ojačevalec ekstender RE305. Ovaj efikasni ekstender pojačava WiFi signal, pružajući vam stabilnu i brzu internet vezu gdje god da se nalazite u svom domu ili uredu.

Dvopojasna frekvencija

Uređaj podržava dvije frekvencije: 2,4 GHz za prošireni domet i 5 GHz za veću brzinu. To vam daje fleksibilnost da odaberete optimalnu mrežu ovisno o vašim potrebama.

Velika brzina prijenosa podataka

Sa brzinom prijenosa podataka do 300Mbps na 2,4GHz i 867Mbps na 5GHz, ovaj ekstender osigurava brzo preuzimanje podataka i besprijekoran streaming video sadržaja.

Kompatibilnost

Kompatibilan sa svim bežičnim standardima 802.11a/b/g/n/ac, Tp-link RE305 se neprimjetno integrira u vašu postojeću mrežnu infrastrukturu bez potrebe za dodatnim konfiguracijama.

Jednostavna instalacija

Instalacija ekstendera je brza i laka, omogućavajući vam da bez napora proširite pokrivenost vaše WiFi mreže i uživate u stabilnoj internet vezi.

Tp-link RE305 ekstender je savršeno rješenje za uklanjanje mrtvih zona WiFi signala u vašem domu ili uredu. Sa svoje dvije moćne vanjske antene, ovaj uređaj pruža široku pokrivenost i stabilan signal. Ako se u određenim područjima suočavate sa slabim WiFi signalima, Tp-link RE305 će vam pomoći da brzo i efikasno riješite taj problem.

Dvopojasna frekvencija vam omogućava da birate između dvije različite frekvencije ovisno o tome da li vam je potreban prošireni domet ili veća brzina. Uz brzi prijenos podataka, možete uživati u neprekinutom strimingu filmova, igranju igara na mreži i brzom preuzimanju datoteka.

Kompatibilnost sa svim bežičnim standardima znači da nećete imati problema s povezivanjem Tp-link RE305 na vašu postojeću mrežu. Bez obzira na tip i marku vašeg rutera, ovaj ekstender će lako integrirati i pojačati signal tamo gdje vam je potreban.

Instalacija je intuitivna i ne zahtijeva tehničko znanje, tako da možete brzo i jednostavno proširiti pokrivenost svoje WiFi mreže. Ako tražite pouzdano rješenje za poboljšanje vašeg WiFi signala, Tp-link RE305 ekstender je pravi izbor za vas. Iskoristite ovu priliku da osigurate kvalitetnu i stabilnu internet vezu u svakom kutku vašeg doma.

Tp-link TP-Link AC1200 RE305 Dvopojasni Range Extender
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.