Eponuda.ba
Moj profil

Ms Energy eBike i20 Orange Black_REG

od 2.087,00 KM
Naš sklopivi električni bicikl predstavlja idealno rješenje za moderan i održiv način prijevoza. Pokreće ga snažan 36V 250W motor, dok litijionska baterija kapaciteta 7,8Ah pruža autonomiju od 4550 km.Pročitaj više
Brend:Ms Energy

Ms Energy eBike i20 Orange Black_REG

Opis i karakteristike

Preobrazite svoje putovanje na posao uz Ms Energy ebike i20 Orange Black

Predstavljamo Ms Energy ebike i20, sklopivi električni bicikl dizajniran za one koji njeguju moderan i održiv način prijevoza. Sa svojim živopisnim narandžastim i elegantnim crnim dizajnom, ovaj ebike nije samo vozilo; to je izjava.

Moćne performanse

Opremljen robusnim JB motorom od 250 W, Ms Energy ebike osigurava glatku i uzbudljivu vožnju. LG litijumska baterija velikog kapaciteta sa 7,8 Ah pruža impresivan domet od 45 do 50 km sa jednim punjenjem, omogućavajući vam da istražujete grad ili da putujete na posao bez ikakvih briga.

Kompaktan i praktičan dizajn

20-inčni točkovi bicikla nude savršen balans kompaktnosti i agilnosti, što olakšava navigaciju kroz urbane pejzaže. Osim toga, njegova sklopiva karakteristika čini skladištenje i transport bez napora, savršeno za one koji su uvijek u pokretu.

Izuzetne karakteristike

Ovaj bicikl ima niz funkcija koje poboljšavaju vaše iskustvo vožnje:

  • Okvir: Izdržljiva legura magnezijuma, sklopiva za lak transport
  • Zaslon: SL sa NFC za praktično korištenje
  • Motor: Snažan JB 250W koji osigurava optimalne performanse
  • Mjenjač: 6-brzinski Shimano TY21 mjenjač za glatko mijenjanje brzina
  • Kočnice: Mehaničke disk kočnice koje pružaju pouzdanu snagu zaustavljanja
  • Gume: 20 x 2.125 za stabilnost i udobnost
  • Maksimalno opterećenje: 120 kg, pogodno za razne vozače
  • Pedale: Sklopive aluminijske pedale za kompaktno skladištenje
Vozite sa stilom i udobnošću

Svojim elegantnim dizajnom u kombinaciji s funkcionalnim komponentama, Ms Energy ebike i20 ne samo da osigurava elegantnu vožnju, već i daje prednost vašoj udobnosti. Gumene ručke i ergonomsko sjedalo dizajnirani su da pruže ugodno iskustvo bez obzira na udaljenost vašeg putovanja.

Eco-Friendly Exploration

Prihvatite ekološki osviješteni način života uz Ms Energy ebike. Idealan za gradske avanture ili kratka putovanja, ovaj električni bicikl promovira održivost dok nudi zabavan i efikasan način kretanja. Bilo da idete na posao, obavljate poslove ili jednostavno uživate u laganoj vožnji, ovaj ebike je vaš savršeni partner.

Doživite slobodu na dva točka

Sjednite iza upravljača Ms Energy ebike i20 i otkrijte radost putovanja bez napora i urbanog istraživanja. Uživajte u kombinaciji performansi, praktičnosti i stila koji ovaj električni bicikl donosi u vašu svakodnevnu rutinu.

MS ENERGY eBike i20 Orange Black_REG
Karakteristike

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.