Eponuda.ba
Moj profil

Philips Aparat za brijanje, trimer, Lice i Tijelo, OneBlade Pro - QP6551/15

od 211,00 KM
Philips OneBlade Pro - QP6551/15: Vrhunski alat za njegu lica i tijela Iskusite revolucionarnu tehnologiju Philips OneBlade Pro, dizajniranu da pruži vrhunsko iskustvo brijanja vašeg lica. Ovaj jedinstveni uređaj za njegu je sposoban za brijanje dlačica svih dužina, zahvaljujući svom dvostrukom sistemu zaštite koji se sastoji od glatkog kliznog premaza i zaobljenih vrhova, osiguravajući jednostavno i udobno brijanje. OneBlade Pro napredna tehnologija brijanja omogućava brzo kretanje oštrice (12
Brend:Philips

Philips Aparat za brijanje, trimer, Lice i Tijelo, OneBlade Pro - QP6551/15

Opis i karakteristike

Philips OneBlade Pro - QP6551/15: Vrhunski alat za njegu lica i tijela

Iskusite revolucionarnu tehnologiju Philips OneBlade Pro, dizajniranu da pruži vrhunsko iskustvo brijanja vašeg lica. Ovaj jedinstveni uređaj za njegu je sposoban za brijanje dlačica svih dužina, zahvaljujući svom dvostrukom sistemu zaštite koji se sastoji od glatkog kliznog premaza i zaobljenih vrhova, osiguravajući jednostavno i udobno brijanje. OneBlade Pro napredna tehnologija brijanja omogućava brzo kretanje oštrice (12.000 puta u minuti), što rezultira efikasnim brijanjem čak i za duže dlake.

Inovativna oštrica od 360 stepeni

Philips OneBlade Pro ima inovativnu oštricu od 360 stepeni koja se savija u svim smjerovima kako bi se prilagodila konturama vašeg lica. Ovaj dizajn osigurava stalan kontakt s kožom i preciznu kontrolu tokom brijanja. Lako podrežite i obrijajte čak i najteže dostupna područja uz samo nekoliko poteza i prijatan osjećaj na koži.*

Podrežite kosu precizno

Sa uključenim podesivim preciznim češljem možete podšišati bradu na ujednačenu dužinu. Odaberite između 14 postavki dužine kako biste postigli željeni izgled, bilo da se radi o bradi, kraćoj ili dužoj bradi.

Kreirajte definisane linije

Budite kreativni s preciznim linijama koristeći svestranu dvostranu oštricu. Brijte se u oba smjera kako biste vidjeli svaku dlaku koju ćete ukloniti. Definišite svoj stil u sekundi!

Obrijati bilo koju dužinu kose

OneBlade Pro se ne brije tako blizu kože kao tradicionalni brijači, dajući vašoj koži odmor. Jednostavno podrežite u suprotnom smjeru rasta dlačica i bez napora obrijajte dlačice svih dužina.

Prilozi za svestrano dotjerivanje

Pričvrstite češalj za tijelo (3 mm) za lako podrezivanje u svim smjerovima. Za dodatnu sigurnost na osjetljivim područjima, pričvrstite štitnik za kožu.

Precizni češalj 14 dužina

Svestrani precizni češalj omogućava vam da birate između podešavanja dužine od 0,4 mm do 10 mm, tako da možete precizno podšišati bradu do željene dužine.

Dvostrano sječivo za preciznost i kontrolu

OneBlade prati konture vašeg lica, omogućavajući vam da bez napora i udobno obrijete bilo koje područje. Dvostrano sečivo vam omogućava da oblikujete ivice i kreirate čiste linije pomeranjem oštrice u različitim smerovima.

Durable Blades

OneBlade oštrice od nerđajućeg čelika obezbeđuju do 4 meseca** upotrebe uz zadržavanje svežine. Kada se oštrice istroše, pojavljuje se ikona koja označava da ih je potrebno zamijeniti.

Potpuno vodootporan

OneBlade je potpuno vodootporan, što olakšava čišćenje. Jednostavno ga isperite pod tekućom vodom. Uživajte u mokrom ili suhom brijanju sa ili bez pjene, što god vam odgovara.

Litijum-jonska baterija sa 120 minuta upotrebe

Litijum-jonska baterija pruža 120 minuta neprekidnog i moćnog rada nakon samo 1 sata punjenja.

Digitalni LED displej i putna brava

Uz digitalni LED ekran, uvijek možete biti sigurni da je vaš OneBlade spreman za upotrebu. Indikator vas upozorava na nizak nivo baterije tokom upotrebe i prikazuje status punjenja kada je uključen. Aktivirajte putnu bravu i nosite svoj OneBlade sa sobom gdje god da krenete.

Philips Aparat za brijanje, trimer, Lice i Tijelo, OneBlade Pro - QP6551/15
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.