Eponuda.ba
Moj profil

Philips Oštrice za aparat za brijanje OneBlade, 3 kom - QP230/50

86,00 KM
ProComp.ba
Naziv proizvoda: Philips Oštrice za aparat za brijanje OneBlade, 3 kom - QP230/50 Održavajte oštrinu i preciznost svog OneBladea ili OneBlade Proa pomoću zamjenskih oštrica Philips. Ove oštrice su kompatibilne sa OneBlade (QP14xx, QP25xx, QP26xx, QP27xx, QP28xx) i OneBlade Pro (QP65xx, QP66xx) uređajima za brijanje. Dizajnirane za rezanje u oba smjera, ove oštrice bez napora stvaraju savršene linije u sekundi. Uz njihovu dvostranu funkciju, lako možete vidjeti svaku dlaku koju šišate, što omogu
Brend:Philips

Philips Oštrice za aparat za brijanje OneBlade, 3 kom - QP230/50

Trenutno najbolja ponuda:

86,00 KMu ProComp.ba

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Philips Oštrice za aparat za brijanje OneBlade, 3 kom - QP230/50

Održavajte oštrinu i preciznost svog OneBladea ili OneBlade Proa pomoću zamjenskih oštrica Philips. Ove oštrice su kompatibilne sa OneBlade (QP14xx, QP25xx, QP26xx, QP27xx, QP28xx) i OneBlade Pro (QP65xx, QP66xx) uređajima za brijanje.

Dizajnirane za rezanje u oba smjera, ove oštrice bez napora stvaraju savršene linije u sekundi. Uz njihovu dvostranu funkciju, lako možete vidjeti svaku dlaku koju šišate, što omogućava precizno njegu.

Doživite novi nivo stila uz revolucionarni Philips OneBlade. Ovaj hibridni alat za njegu nudi mogućnosti podrezivanja, brijanja i definiranja dlačica bilo koje dužine. Dvostruki sistem zaštite, u kombinaciji sa kliznim premazom i zaobljenim vrhovima, osigurava glatko i udobno brijanje. Inovativna tehnologija brijanja efikasno rješava dlačice svih dužina za besprijekoran rezultat.

OneBlade je vodootporan (razred IPX7), što ga čini lakim za čišćenje. Jednostavno ga isperite pod vodom i spreman je za sljedeću upotrebu. Bilo da više volite brijanje sa ili bez pjene, možete ga koristiti pod tušem za dodatnu udobnost.

Oštrica od nehrđajućeg čelika pruža do 4 mjeseca* udobnosti brijanja. Jednom kada se indikator zamjene pojavi na aparatu za brijanje - ikona za izbacivanje - to ukazuje da učinak oštrice možda više nije optimalan. Vrijeme je da razmislite o zamjeni oštrice za vrhunsko iskustvo brijanja.

SpecifikacijeServisiranje
Replacement Head
  • Zamijenite svaka 4 mjeseca*
Philips Oštrice za aparat za brijanje OneBlade, 3 kom - QP230/50
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.