Eponuda.ba
Moj profil

Samsung Tablet A8 SM-X200 Gray SM-X200NZAEEUC

459,05 KM
Domod
Brend:Samsung

Samsung Tablet A8 SM-X200 Gray SM-X200NZAEEUC

Trenutno najbolja ponuda:

459,05 KMu Domod

Opis i karakteristike

Samsung Samsung Tablet A8 SM-X200 Gray SM-X200NZAEEUC
Karakteristike
LTE
GPS
RAM memorija
3GB, 4GB
Interna memorija
64GB
Rezolucija ekrana
1920 x 1200
Wi-Fi
Operativni sistem
Android
Tip ekrana
TFT
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

7:01avg 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Samsung Galaxy Tab A8 video test

Samsung Galaxy Tab A8: Povoljan tablet sa iznenađujućom svestranošću

Ovaj novi Samsungov pristupačan, budžetski orijentisan tablet nudi veliku vrednost za cenu. Koristio sam ga poslednjih nekoliko meseci i bio sam prijatno iznenađen njegovim performansama i karakteristikama.

Počnimo sa dizajnom. Tablet ima čvrstu aluminijumsku završnu obradu, koja obezbeđuje izdržljivost. Dolazi u raznim bojama, uključujući srebrnu, roze, zlatnu i sivu. Ekran od 10,5 inča sa rezolucijom 1920x1200 nudi živopisne boje i pruža prijatno iskustvo potrošnje medija. Bez obzira da li gledate YouTube video snimke ili filmove, ekran pruža oštre slike.

Jedna od istaknutih karakteristika Tab A8 je konfiguracija sa četiri zvučnika, koja pruža odličan kvalitet zvuka. To je odličan tablet za gledanje sadržaja i za korišćenje kao prenosnog zvučnika za uživanje u muzici.

Performanse tableta su impresivne s obzirom na njegovu cenu. Ima 32 GB skladišnog prostora i 3 GB RAM-a, ali su dostupne i veće konfiguracije. Igrao sam igre poput Old School RuneScape bez većih problema, a potrošnja baterije tokom igranja je prihvatljiva. Lagano igranje igara je definitivno pobeda sa ovim tabletom.

Za produktivne zadatke, Tab A8 nudi funkcije za više zadataka i dovoljno veliku veličinu ekrana da ga udobno koristite na stolu sa dve aplikacije otvorene jedna pored druge. Tablet je takođe dovoljno kompaktan za ručnu upotrebu, što ga čini raznovrsnim za različite zadatke.

Sada, hajde da pričamo o kameri. Zadnja kamera je u najboljem slučaju upotrebljiva, a neke fotografije izgledaju mutno i zahtevaju ponovno snimanje. Međutim, prednja kamera je iznenađujuće dobra za video pozive i konferencije. Samo se uverite da ste u dobro osvetljenoj prostoriji za najbolje rezultate.

Trajanje baterije je još jedna jača strana Tab A8. Sa kapacitetom baterije od 7040 mAh, uspeo sam da dobijem do 8 sati ekrana na vreme, čak i sa intenzivnijim zadacima kao što su igranje igara i produktivnost. Brzine punjenja nisu tako impresivne, ali sa punjačem od 15 W možete napuniti tablet od 0 do 100 procenata za oko 2 sata i 45 minuta.

Sada, hajde da sumiramo pozitivne i negativne strane Samsung Galaxy Tab A8:

Pozitivne tačke:

  • Velika veličina ekrana i rezolucija za potrošnju medija
  • Impresivna postavka sa četiri zvučnika za odličan kvalitet zvuka
  • Pristojne performanse i za igranje i za produktivne zadatke
  • Dug vek trajanja baterije za produženu upotrebu
  • Pristupačna cena u poređenju sa drugim Samsung tabletima

Negativne tačke:

  • Sporija navigacija u poređenju sa tabletima više klase
  • Brzine punjenja mogu biti veće
  • Kvalitet zadnje kamere je u najboljem slučaju prosečan
  • Oklevanje u radu sistema
  • Nedostaje funkcionalnost S Pen

U zaključku, Samsung Galaxy Tab A8 nudi odličnu vrednost za cenu. Možda nema sve prednosti vrhunskih tableta, ali pruža zadovoljavajuće korisničko iskustvo za svakodnevne zadatke i potrošnju medija. Ako tražite pristupačan tablet bez potrebe za zvaničnom S Pen, toplo preporučujem Samsung Galaxy Tab A8.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.