Eponuda.ba
Moj profil

Lenovo Tablet Tab M10 3rd Gen LTE + Clear Case ZAAF0099RS

434,00 KM
ABC Shop
Lenovo Tab M10 (3rd Gen) LTE + Clear Case
Brend:Lenovo

Lenovo Tablet Tab M10 3rd Gen LTE + Clear Case ZAAF0099RS

Trenutno najbolja ponuda:

434,00 KMu ABC Shop

Opis i karakteristike

Lenovo Tab M10 (3rd Gen) LTE + Clear Case
Lenovo Lenovo Tablet Tab M10 3rd Gen LTE + Clear Case ZAAF0099RS
Karakteristike
LTE
GPS
RAM memorija
4GB
Interna memorija
64GB
Rezolucija ekrana
1920 x 1200
Veličina ekrana (u inch)
10.1
Operativni sistem
Android
Tip ekrana
IPS
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

8:04nov 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Lenovo Tab M10 Gen 3 video test

Pregled treće generacije Lenovo Tab M10

Hajde da saznamo šta je poboljšano, šta je ostalo isto i kome je ovaj tablet namenjen.

Dizajn i kvalitet izrade

Lenovo Tab M10 ima tanko i lagano kućište sa pretežno metalnom zadnjom pločom. Boja je elegantna tamno siva, a ukupan kvalitet izrade je odličan. Tablet se čini čvrstim i dobro napravljenim, bez primetnih problema.

Na donjem kraju se nalaze čisti zvučnici, koji proizvode glasan i jasan zvuk sa stereo efektom. Međutim, ne očekujte mnogo basa. Zvuk se može podesiti pomoću Dolby Atmos unapred podešenih postavki u podešavanjima. Na levoj strani se nalazi jedan mikrofon i audio priključak za slušalice, kao i USB-C port verzije 2.0 i ležište za memorijsku karticu. Na desnoj strani nalaze se dugme za napajanje i dugme za kontrolu jačine zvuka. Tablet takođe nudi otključavanje licem kao jedinu biometrijsku funkciju, iako ne radi dobro u svim orijentacijama.

Prikaz

Lenovo Tab M10 poseduje 10,1-inčni IPS panel sa rezolucijom od 1920x1200 piksela. Maksimalna osvetljenost od 320 nita je dovoljna za unutrašnju upotrebu, a tu je i funkcija automatskog podešavanja osvetljenja. Tablet nudi 100% pokrivenost sRGB prostora boja. Ako više volite zasićenije boje, možete odabrati svetli profil u podešavanjima i podesiti temperaturu boje. Brzina osvežavanja je 60 herca, što biste očekivali od osnovnog tableta.

Performanse

Treću generaciju Lenovo Tab M10 pokreće Unisoc Tiger T610 procesor, nadogradnja u odnosu na prethodni budžet Lenovo tablete. Procesor nudi modernije i brže performanse u odnosu na svoje prethodnike. Tablet takođe dolazi sa 4 gigabajta RAM-a i 64 gigabajta memorije. Iako možda nije moćan, tablet se dobro ponaša na društvenim mrežama, pregledanju, YouTube-u i gledanju filmova. Međutim, grafički intenzivni zadaci mogu zahtevati smanjenje podešavanja grafike za udobnu brzinu kadrova. Tablet takođe nudi dvopojasni Wi-Fi 5 i Bluetooth 5.0 za bežično povezivanje.

Baterija i kamera

Lenovo Tab M10 je opremljen baterijom od 5100 miliamper sati, koja obezbeđuje prosečno vreme pregledanja i reprodukcije video zapisa od 9 do 10 sati. Tablet dolazi sa punjačem od 10 vati, iako punjenje nije brzo. Potrebno je otprilike tri i po sata da se napuni od 0 do 100%. Podešavanje kamere je osnovno, sa prednjim modulom od 5 megapiksela i zadnjim modulom od 8 megapiksela. Kvalitet kamera je prosečan, a pogodne su za video pozive i brzo snimanje dokumenata.

Softver i cena

Lenovo Tab M10 radi na Android 11 operativnom sistemu, sa klasičnim i minimalističkim korisničkim interfejsom kompanije Lenovo. Tablet dolazi sa unapred instaliranim kompletnim paketom Google Apps, uključujući aplikacije za zabavu i kancelarijske aplikacije.

Pozitivne strane:

  • Elegantan dizajn i odličan kvalitet izrade
  • Dobar vek trajanja baterije
  • Stereo zvučnici proizvode jasan zvuk
  • Dobar ekran sa podesivim postavkama boja
  • Prihvatljiva cena

Negativne strane:

  • Funkcija otključavanja licem ne radi dobro u svim orijentacijama
  • Prosečan kvalitet kamere
  • Grafičke performanse mogu zahtevati smanjenje podešavanja za neke igre
  • Punjenje nije brzo
  • Nema skener otiska prsta za lakše otključavanje

Sve u svemu, Lenovo Tab M10 treće generacije je solidan i svestran tablet po pristupačnoj ceni. Iako mu možda nedostaju neke vrhunske funkcije, on nudi dobre performanse, pristojan ekran i pouzdan kvalitet izrade. Savršen je za društvene mreže, YouTube, čitanje i jednostavne igre na većem ekranu.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.