Eponuda.ba
Moj profil

Samsung usisivac sa posudom VCC4320S3A_BOL

od 16,90 KM
SAMSUNG Usisivac VCC4320S3A/BOL; Sa posudom, Zapremina 1,3l, Snaga: 1600W, Usisna snaga: 350W, Glasnoca: 82dBA, Boja: plava; 2 godine garancije (dodaci: cetke: NB250, za procjepe, za prašinu)
Brend:Samsung

Samsung usisivac sa posudom VCC4320S3A_BOL

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Samsung usisivac sa posudom VCC4320S3A_BOL

Ovaj Samsung usisivač sa posudom za prašinu moćan je i efikasan alat za čišćenje vašeg doma. Uz elegantan dizajn i napredne funkcije, učinit će vaše zadatke čišćenja lakšim i ugodnijim.

Ključne karakteristike:

Savjet: Usisivač

Vrsta usisivača: Sa posudom

Snaga: 1600 W

Upotrebna snaga: 350 W

Zapremina kese/posude: 1,3 l

Materijal cevi: Metalna

Radijus delovanja: 9.2 m

Oprema: 2step četka NB 2502 komada dopunskog pribora za čišćenje, Teleskopska cev

Funkcije i karakteristike: Mogućnost okretanja usisnog pukotina za 360°, Zaštita od upotrebe krupnih predmeta, Automatsko uvlačenje kabla

Boja: Plava

Težina: 4,2 kg

Dimenzije: 28 x 23,8 x 39,5 cm

Ovaj Samsung usisivač dolazi sa snažnim motorom od 1600 W koji pruža snažnu snagu usisavanja, osiguravajući temeljno čišćenje vaših podova i površina. Sa svojom posudom za prašinu od 1,3 litre možete očistiti veliku površinu bez potrebe da je često praznite.

Materijal metalne cijevi dodaje izdržljivost usisivaču, osiguravajući da će trajati dugo vremena. Radijus rada od 9,2 metara omogućava vam da se slobodno krećete po prostoriji bez potrebe da stalno mijenjate utičnice.

Opremljen četkom u 2 koraka NB 2502 i dodatnim priborom za čišćenje, ovaj usisivač nudi raznovrsne mogućnosti čišćenja za različite površine i teško dostupna područja. Teleskopska cijev vam omogućava da prilagodite dužinu prema vašim željama i udobno dosegnete visoka ili niska područja.

Jedna od istaknutih karakteristika ovog Samsung usisivača je njegova sposobnost da rotira usisno crijevo za 360°, što olakšava manevrisanje oko namještaja i prepreka. Takođe uključuje specijalnu zaštitu od usisavanja velikih predmeta i automatsko uvlačenje kabla za praktično skladištenje.

Sa svojim modernim i elegantnim dizajnom, ovaj usisivač će upotpuniti vaš dom. Plava boja dodaje dašak elegancije i sofisticiranosti vašoj rutini čišćenja.

Sa težinom od samo 4,2 kg, ovaj usisivač je lagan i lak za nošenje, čineći vaše zadatke čišćenja manje zamornim. Njegove kompaktne dimenzije od 28 x 23,8 x 39,5 cm omogućavaju lako skladištenje, čak i u malim prostorima.

Učinite svoje poslove čišćenja lakim i ugodnim uz Samsung usisivac sa posudom VCC4320S3A_BOL usisivač. Naručite sada i doživite vrhunske rezultate čišćenja.

Samsung usisivac sa posudom VCC4320S3A_BOL
Karakteristike
Snaga motora (u W)
1600
Tip usisivača
Usisivači sa posudom za prašinu
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.