Eponuda.ba
Moj profil

Vivax HOME vrećice za usisavač VC-1603 tekstilne

89,60 KM
Tehnodepo
Opis Vrećice za usisavač VC1603 tekstilneVrećice za usisavač VC1603 tekstilne
Brend:Vivax

Vivax HOME vrećice za usisavač VC-1603 tekstilne

Trenutno najbolja ponuda:

89,60 KMu Tehnodepo

Opis i karakteristike

SNAGA I EFIKASNOST

Pružajući neuporedivu snagu od 1600 W, tekstilne vrećice za usisivač Vivax HOME VC-1603 omogućavaju brzo i efikasno čišćenje svih površina u vašem domu. Bez napora ćete se riješiti svih nečistoća.

VREĆA VELIKOG KAPACITETA

Ove tekstilne kese za usisivač VC-1603 kapaciteta 2 litra omogućavaju duže vrijeme rada bez potrebe za čestim pražnjenjem vreće. Osjećaj olakšanja kod njih nije privremen, već dugotrajan.

FLEKSIBILNOST U KRETANJU

Zahvaljujući kablu dugom 5 metara, tekstilne vreće za usisivače Vivax HOME VC-1603 omogućavaju vam da se slobodno krećete i čistite veće površine bez potrebe za čestim mijenjanjem utičnica. Uživajte u slobodi kretanja dok svoj dom pretvarate u neodoljivo čistu oazu.

DODATNA OPREMA

Vivax HOME vrećice za usisivač VC-1603 tekstil dolaze sa plastičnom četkom i plastičnom cijevi od 2 dijela. Sve ove dodatne komponente omogućavaju vam efikasno čišćenje svih vrsta podova, tepiha i drugih površina. Imajte sve što vam je potrebno za temeljno čišćenje svakog kutka vašeg doma.

MODERAN I ELEGANTAN DIZAJN

Vivax HOME tekstilne vrećice za usisivač VC-1603 nisu samo funkcionalne, već su i estetski privlačne. Njihova bijela boja učinit će vaš dom elegantnijim i sofisticiranijim. Ne samo da ćete uživati u čistoći, već ćete biti ponosni na izgled svog doma.

Svaka tačka u prostoriji je lako dostupna za čišćenje

Uz pomoć tekstilnih vrećica za usisivač Vivax HOME VC-1603, snage 1600 W, budite sigurni da ćete svoj dom lako održavati čistim. Kombinacija kabla od 5 metara, četke i plastične cijevi od 2 dijela omogućit će da svako mjesto u prostoriji bude lako dostupno za čišćenje. Bez obzira na veličinu prostora, ovaj usisivač će se pobrinuti da ga održite besprijekornim.

Snaga, efikasnost i praktičnost u jednom uređaju

Kombinujući snagu, efikasnost i praktičnost, Vivax HOME kese za usisivač VC-1603 tekstil će vremenom postati nezamenljiv uređaj u vašem domaćinstvu. Olakšajte svoj posao čišćenja i uživajte u čistom i udobnom okruženju koje su Vivax vrećice za usisivače napravile samo za vas.

Vivax VIVAX HOME usisavač VC-1603
Karakteristike
Snaga motora (u W)
1600
Tip usisivača
Usisivači sa kesom za prašinu
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.