Eponuda.ba
Moj profil

Vivax HOME usisavač VCC-1800RR

od 127,40 KM
Usisivač crveno/sivi, Snaga: 1600 W, nom. 1800W max, kontrola snage, dužina kabla 5m, , teleskopska metalna cev,podna plastična četka, mala četka 2u1, četka za pukotine i šupljine, kapacitet posude za prašinu 3L, ciklon, HEPA filterPročitaj više
Brend:Vivax

Vivax HOME usisavač VCC-1800RR

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Vivax HOME usisivač VCC-1800RR

Efikasno čišćenje: Sa snagom od 1800 W, ovaj usisivač je savršen za čišćenje različitih vrsta podova. Efikasno uklanja prljavštinu i prašinu, ostavljajući vaše podove bez mrlja.

Fleksibilnost: Usisivač dolazi sa dugačkim kablom od 5 metara, koji vam omogućava lako manevrisanje u vašem prostoru. Nema više isključivanja i ponovnog uključivanja dok čistite različite dijelove svog doma.

Teleskopska cijev: teleskopska metalna cijev nudi podesive postavke dužine koje odgovaraju vašim potrebama čišćenja. Možete jednostavno prilagoditi visinu za udobno čišćenje.

Spremnik za prašinu: Usisivač ima prostrani spremnik za prašinu kapaciteta 3 litre, koji omogućava produženo čišćenje bez potrebe za čestim pražnjenjem. Provedite manje vremena na pražnjenje, a više na čišćenje.

Dodatni dodaci za jednostavno čišćenje: Usisivač dolazi s raznim dodacima koji poboljšavaju vaše iskustvo čišćenja. Uključuje plastičnu četku za pod, malu četku 2-u-1 i alat za pukotine za dosezanje uglova i pukotina.

Vivax VCC1800RR je visokokvalitetan i pouzdan usisivač koji nudi efikasno čišćenje i brojne druge pogodnosti za pojednostavljenje vaših zadataka čišćenja.

Sa kablom dugim 5 metara, ovaj usisivač vam pruža slobodu kretanja tokom čišćenja. Teleskopska metalna cijev dodaje stabilnost i omogućava podešavanje visine, osiguravajući vašu udobnost tokom procesa čišćenja.

Ovaj usisivač ima standardni dizajn sa posudom za prašinu od 3 litre. Osim toga, svojim HEPA sistemom filtracije pruža zaštitu od alergena, što ga čini idealnim izborom za one kojima je prioritet čist i zdrav prostor.

Iskusite sve prednosti Vivax VCC1800RR usisivača i uživajte u čistom domu svaki dan.

Vivax VIVAX HOME usisavač VCC-1800RR
Karakteristike
Snaga motora (u W)
1800
Tip usisivača
Usisivači sa posudom za prašinu
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.