Eponuda.ba
Moj profil

Tcl Sweeva 1000 Robot usisivacbox 600ml; do 120 min baterijasenzor protiv sudara pada; buka do 55dB;

od 270,00 KM
TCL Robot Vacuum Cleaner; box 600ml; do 120 min baterija; senzoti protiv udara u zidove, sudara i pada; buka do 55dB; HEPA FILTER; baterija 2600 mAh; samostalno punjenje; raspored ciscenja; prag za penjanje 20mm
Brend:Tcl

Tcl Sweeva 1000 Robot usisivacbox 600ml; do 120 min baterijasenzor protiv sudara pada; buka do 55dB;

Opis i karakteristike

TCL Robot Vacuum Cleaner; box 600ml; do 120 min baterija; senzoti protiv udara u zidove, sudara i pada; buka do 55dB; HEPA FILTER; baterija 2600 mAh; samostalno punjenje; raspored ciscenja; prag za penjanje 20mm
Tcl TCL Sweeva 1000 Robot usisivacbox 600ml; do 120 min baterijasenzor protiv sudara pada; buka do 55dB;
Karakteristike
Tip usisivača
Robot usisivači
55
120
324
320
70
367
145
461
0.6
4000
0.6
2600
20
4
2
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

3:02dec 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Tcl b100a00de video test

TCL Sweeva 1000 usisivač: zgodno i pristupačno rešenje za čišćenje

Danas sam uzbuđen da vam predstavim TCL Sweeva 1000 usisivač. Ovaj pristupačan model iz TCL-a obećava da će vaše zadatke čišćenja učiniti lakim. Hajde da zaronimo i istražimo šta ovaj usisivač može da ponudi!

Iskustvo raspakivanja

Prvo, hajde da pogledamo šta se nalazi unutar kutije. Glavna zvezda je, naravno, sam robot usisivač. Kao što se i očekivalo, dolazi uredno spakovan i spreman za rešavanje bilo kakvog nereda u vašem domu. Pored usisivača, imamo i standardno uputstvo za upotrebu, koje pruža jasna uputstva za jednostavno podešavanje i rad. Štaviše, tu je i oštra četkica, koja verovatno služi za potrebe čišćenja.

Dizajn

TCL Sweeva 1000 usisivač ima elegantan i sportski dizajn. Bela verzija, poznata kao Budget Mobile usisivač, dodaje dašak elegancije svakom prostoru. Težak je nekoliko kilograma, što ga čini lakim za manevrisanje i transport po vašem domu.

Uključena dodatna oprema

TCL se pobrinuo da vam obezbedi sve što je potrebno za efikasno čišćenje. U kutiji ćete pronaći četiri bočne četke koje pomažu u dostizanju teških uglova i ivica. Baza za punjenje je takođe uključena i impresivno je lagana. Pored toga, tu je i zgodan organizator kablova zajedno sa bazom za lako skladištenje.

I ne samo to, TCL je takođe promišljeno uključio dodatni filter, što osigurava da vaš usisivač dugo ostane u vrhunskom obliku. Da bi poboljšali udobnost, takođe su obezbedili daljinski upravljač, koji vam omogućava da bez napora upravljate usisivačem sa udaljenosti. Na kraju, dve AAA baterije su uključene za daljinski upravljač, čime se ne morate da ih kupujete zasebno.

Performanse i funkcionalnost

Sada, hajde da pričamo o najvažnijem aspektu svakog usisivača - njegovim performansama. TCL Sweeva 1000 se može pohvaliti impresivnom snagom usisavanja koja efikasno uklanja prljavštinu, ostatke i dlake kućnih ljubimaca sa različitih površina. Njegova okretna karakteristika omogućava mu da se bez napora kreće oko nameštaja i drugih prepreka, obezbeđujući temeljno čišćenje.

Štaviše, ovaj usisivač nudi više načina čišćenja, omogućavajući vam da prilagodite iskustvo čišćenja prema vašim potrebama. Bez obzira da li želite brzo čišćenje ili dubinsko čišćenje, ovaj usisivač će vam to obezbediti.

Pozitivne strane:

  • Prihvatljiva cena
  • Elegantan dizajn
  • Pogodan rad na daljinskom upravljaču
  • Dodatni filter za produženu upotrebu
  • Efikasan učinak čišćenja

Negativne strane:

  • Nema Wi-Fi veze
  • Može zahtevati često čišćenje filtera
  • Nije pogodno za tepihe sa visokim dlakama

Sve u svemu, usisivač TCL Sweeva 1000 se pokazao kao pouzdan i jeftin saputnik za čišćenje. Njegovo snažno usisavanje, raznovrsni načini čišćenja i praktična dodatna oprema čine ga vrednom investicijom za svako domaćinstvo. Pa zašto čekati? Nabavite svoj danas i doživite čišćenje bez muke kao nikada ranije!

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.