Eponuda.ba
Moj profil

Semenarna Ljubljana Baštenski set JUNGLE

249,00 KM
Adazal baucentar
Semenarna Ljubljana GARNITURA JUNGLE PVC RATAN VIDEZ, BLAZINE JUN06CAN Predstavljamo Semenarna Ljubljana GARNITURA JUNGLE PVC RATAN VIDEZ, BLAZINE JUN06CAN, zadivljujući set baštenskog nameštaja dizajniran za upotrebu na otvorenom u dvorištu vašeg doma, na terasi ili čak u restoranu ili hotelu. Ovaj svestrani set može se koristiti i u zatvorenom i na otvorenom, što ga čini savršenim za svaki prostor. Odlikuje se visokokvalitetnom konstrukcijom, ovaj baštenski set je napravljen da izdrži različi

Semenarna Ljubljana Baštenski set JUNGLE

Trenutno najbolja ponuda:

249,00 KMu Adazal baucentar

Opis i karakteristike

Semenarna Ljubljana GARNITURA JUNGLE PVC RATAN VIDEZ, BLAZINE JUN06CAN

Predstavljamo Semenarna Ljubljana GARNITURA JUNGLE PVC RATAN VIDEZ, BLAZINE JUN06CAN, zadivljujući set baštenskog nameštaja dizajniran za upotrebu na otvorenom u dvorištu vašeg doma, na terasi ili čak u restoranu ili hotelu. Ovaj svestrani set može se koristiti i u zatvorenom i na otvorenom, što ga čini savršenim za svaki prostor.

Odlikuje se visokokvalitetnom konstrukcijom, ovaj baštenski set je napravljen da izdrži različite vremenske uslove, obezbeđujući mu izdržljivost i dugovečnost. U kompletu se nalazi trosjed, dvije fotelje i sto za Vas i Vaše goste. Uz to, set dolazi sa udobnim jastucima koji poboljšavaju vaše iskustvo ležanja.

Svojim ergonomskim dizajnom baštenski set Jungle garantuje potpunu udobnost i uživanje dok se opuštate i opuštate. Bilo da priređujete baštensku zabavu ili jednostavno uživate u mirnom trenutku u svom svetištu na otvorenom, ovaj set će podići vaš prostor svojim izgledom i dojmom od PVC ratana.

Investirajte u Semenarnu Ljubljana GARNITURA JUNGLE PVC RATAN VIDEZ, BLAZINE JUN06CAN i transformirajte svoj vanjski prostor u ugodno i elegantno utočište. Doživite vrhunsko opuštanje i stvorite trajne uspomene uz ovaj vrhunski set baštenskog nameštaja.

Karakteristike

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.