Eponuda.ba
Moj profil

Sony Dualsense Wireless Controller Midnight Black v2

od 144,00 KM
PS5 Dualsense Wireless Controller Midnight Black
Brend:Sony

Sony Dualsense Wireless Controller Midnight Black v2

Opis i karakteristike

Sony PS5 DualSense bežični kontroler - ponoćno crni (prednarudžbina)

Sony PS5 DualSense bežični kontroler u ponoćno crnoj boji nudi novi nivo iskustva igranja sa svojim inovativnim karakteristikama i zadivljujućim dizajnom. Sa svojim taktilnim povratnim informacijama i dinamičkim efektima okidača, možete uživati u impresivnijem i realnijem iskustvu igranja. Kontroler takođe uključuje ugrađeni mikrofon i dugme za kreiranje za jednostavno deljenje.

Pojačajte svoja čula

Legendarni dizajn Sony PS5 DualSense bežičnog kontrolera ima realističnu povratnu informaciju, prilagodljive okidače i ugrađeni mikrofon. Doživite radnje u igri kao nikada prije uz brze i dinamičke karakteristike ovog kontrolera.

Haptic Feedback

Dvostruki aktuatori u kontroleru zamjenjuju tradicionalne tutnjave motore, omogućavajući vam da osjetite fizičku povratnu informaciju u igrama. Od senzacija okoline do trzaja različitog oružja, ove dinamičke vibracije mogu simulirati niz iskustava u vašim rukama.

Adaptive Triggers

Doživite promjenjivu silu i napetost prilikom korištenja opreme i interakcije sa okruženjem igre. Osjetite fizičku povezanost s radnjama na ekranu, bilo da se radi o povlačenju zategnute tetive ili nagazivanju kočnica automobila koji juri.

Pokažite svoj glas, podijelite svoju strast

Kontroler ima ugrađeni mikrofon i priključak za slušalice. Razgovarajte sa prijateljima na mreži tako što ćete govoriti direktno u mikrofon ili priključiti slušalice za još upečatljivije iskustvo. Brzo isključite zvuk pomoću namenskog dugmeta za isključivanje zvuka.

Istražite novo dugme za kreiranje i zabeležite svoje najepskije trenutke igranja. Dugme za kreiranje nadovezuje se na uspjeh dugmeta za dijeljenje, dajući igračima više opcija za kreiranje sadržaja igara i dijeljenje svojih avantura sa svijetom u stvarnom vremenu.

"PlayStation", "PS5", "DualSense" i "DUALSHOCK" su registrovani zaštitni znaci ili zaštitni znakovi kompanije Sony Interactive Entertainment Inc. "SONY" je registrovani zaštitni znak kompanije Sony Corporation. "Heighten Your Senses" je registrovani zaštitni znak ili zaštitni znak kompanije Sony Interactive Entertainment LLC. USB Type-C je registrovani zaštitni znak USB Implementers Foruma.

Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.