Eponuda.ba
Moj profil

Tefal Ekspres lonac 6l P2530741

185,90 KM
Penny Shop
Tefal Ekonom lonec Secure 5 Neo V2, 6 l (P2530741) Predstavljamo Tefal Ekonom Secure 5 Neo V2, ekspres lonac od 6 litara koji nudi dovoljno prostora za pripremu obilnih obroka za cijelu porodicu. Savršeno je rješenje za brzo i efikasno kuhanje mesa, povrća i mahunarki. Kapacitet: 6 litara Sigurnost: 5 sigurnosnih mehanizama Ovaj ekspres lonac je dizajniran sa fokusom na sigurnost, uključujući automatsko zaključavanje poklopca i indikator pritiska koji signalizira kada je bezbedno otvoriti špore
Brend:Tefal

Tefal Ekspres lonac 6l P2530741

Trenutno najbolja ponuda:

185,90 KMu Penny Shop

Opis i karakteristike

Tefal Ekonom lonec Secure 5 Neo V2, 6 l (P2530741)

Predstavljamo Tefal Ekonom Secure 5 Neo V2, ekspres lonac od 6 litara koji nudi dovoljno prostora za pripremu obilnih obroka za cijelu porodicu. Savršeno je rješenje za brzo i efikasno kuhanje mesa, povrća i mahunarki.

Kapacitet: 6 litara

Sigurnost: 5 sigurnosnih mehanizama

Ovaj ekspres lonac je dizajniran sa fokusom na sigurnost, uključujući automatsko zaključavanje poklopca i indikator pritiska koji signalizira kada je bezbedno otvoriti šporet.

Svestranost: Kompatibilan sa svim izvorima topline

Bez obzira koju vrstu štednjaka imate, bilo da je indukcijska, plinska, električna, staklokeramička ili halogena, ovaj štednjak je kompatibilan sa svim izvorima topline.

Pribor: Umetak za paru

Ekspres lonac dolazi s praktičnim umetkom za kuhanje na pari koji vam omogućava da proširite svoje kulinarske vještine i pripremite zdrava jela na pari.

Održavanje: Lako se čisti

Štednjak je izrađen od nehrđajućeg čelika koji je jednostavan za održavanje i pogodan za pranje u mašini za pranje sudova, štedeći vam vrijeme i trud.

Tefal Ekonom Secure 5 Neo V2 je savršen izbor za one koji cijene kvalitetu i funkcionalnost. Sa kapacitetom od 6 litara, ovaj štednjak je idealan za pripremu raznih jela, a kvalitetan dizajn poklopca i ručke osigurava jednostavnu upotrebu i sigurnost. Zahvaljujući pet sigurnosnih mehanizama i mogućnosti kuhanja pod dva nivoa pritiska, možete biti sigurni da će vaša hrana biti kuhana brzo, efikasno i bezbedno.

Njegova kompatibilnost sa svim vrstama štednjaka čini ga izuzetno praktičnim, a dodatni umetak za kuhanje na pari pruža vam više mogućnosti za zdravu ishranu. Lako se održava i čisti, a desetogodišnja garancija na čelik i mogućnost popravka u roku od deset godina odražavaju njegovu trajnost i dugovječnost.

Uživajte u jednostavnosti pripreme obroka uz Tefal Ekonom Secure 5 Neo V2 i otkrijte kako visokokvalitetni kuhinjski alat može poboljšati vaše kulinarsko iskustvo. Dodajte ga u svoju kolekciju kuhinjskih dodataka i pripremite se za brze, ukusne i zdrave obroke svaki dan. Naručite svoj ekspres lonac već danas!

TEFAL Ekspres lonac 6l P2530741
Karakteristike
Tipovi proizvoda
Ekspres lonci
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.