Eponuda.ba
Moj profil

Tesla mikrovalna MW2030MB

od 149,00 KM
Boja: CrnaMikrotalasna snaga: 700 WVolumen pećnice: 20 LNačin upravljanja: RučnoUnutrašnje osvjetljenje: Da
Brend:Tesla

Tesla mikrovalna MW2030MB

Opis i karakteristike

Predstavljamo Tesla mW2030MB mikrotalasnu pećnicu

Tesla mW2030MB nije samo mikrotalasna pećnica; to je vaš svakodnevni kuhinjski pratilac dizajniran da poboljša vaše iskustvo kuhanja. Njegov elegantan, samostalan dizajn neprimjetno se integrira u svaki kuhinjski dekor, osiguravajući praktičnost i stil.

Mehanička kontrola prilagođena korisniku

Recite zbogom komplikovanim postavkama! TSela mW2030MB je opremljen intuitivnim mehaničkim kontrolama koje čine podešavanje vremena kuhanja i nivoa snage brzim i lakim. Moći ćete savladati svoje obroke za kratko vrijeme.

Veliki kapacitet od 20 litara

Sa prostranim kapacitetom od 20 litara, ova mikrovalna pećnica je savršena za pripremu raznih jela. Bilo da se radi o podgrijavanju ostataka ili stvaranju punog obroka od nule, mW2030MB ima prostor koji vam je potreban da oživite svoje kulinarske kreacije.

Pet nivoa snage za optimalno kuvanje

Prilagodite svoje iskustvo kuhanja s pet različitih nivoa snage, što vam omogućava da odaberete savršenu postavku za odmrzavanje, podgrijavanje ili kuhanje. Fleksibilnost osigurava da sve što pripremite bude urađeno kako treba, svaki put.

Efikasna funkcija odmrzavanja

Nema više čekanja! Namjenska funkcija odmrzavanja brzo i efikasno odmrzava vašu hranu bez ugrožavanja svježine ili kvalitete, štedeći vam dragocjeno vrijeme u vašem užurbanom rasporedu.

Elegantan dizajn i praktične dimenzije

Dizajniran imajući na umu i funkcionalnost i estetiku, Tesla mW2030MB je ukrašen uglađenom crnom završnom obradom koja upotpunjuje svako kuhinjsko okruženje. Njegova kompaktna veličina olakšava postavljanje bez zauzimanja nepotrebnog prostora.

Konzistentno grijanje s rotirajućom staklenom pločom

Inovativna rotirajuća staklena ploča osigurava ravnomjerno zagrijavanje, eliminirajući hladne mrlje u vašim obrocima. Pripremite svoju hranu do savršenstva uz dodatnu prednost ugrađenog tajmera koji traje do 35 minuta, pomažući vam da bez napora pratite vrijeme kuhanja.

Pogodan signal za kraj kuvanja

Nikada više ne brinite da ćete se prekuhati! Zgodan signal za kraj kuhanja vas upozorava kada je vaša hrana spremna, omogućavajući vam da uživate u savršeno pripremljenim obrocima bez muke s gledanjem na sat.

Lagan i jednostavan za instalaciju

Težak od samo 10,7 kg, Tesla mW2030MB nije samo prenosiv, već je i jednostavan za instalaciju, što ga čini idealnim izborom za svaku kuhinju. Zadovoljava sve vaše potrebe za kuhanjem, a još uvijek ga je lako postaviti.

Vaš idealni kuhinjski pomoćnik

Ako ste u potrazi za pouzdanim partnerom u kuhinji, ne tražite dalje od Tesla mW2030MB. Uživajte u brzoj, efikasnoj pripremi obroka svaki dan uz ovaj moderni aparat koji obećava da će poboljšati vaša kulinarska iskustva.

Tesla mikrovalna MW2030MB
Karakteristike
Način upravljanja
Mehaničko (prekidač)
Snaga u W
700
Zapremina (u L)
20
Tip mikrotalasne
Samostojeća
Širina (u cm)
44
Visina (u cm)
25.9
Dubina (u cm)
35.6
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.