Eponuda.ba
Moj profil

Tesla ves masina WL71291M

od 699,00 KM
Broj programa: 16Dubina: 61 cmKapacitet: 7.5 kgBoja: BijelaDimenzije aparata (ŠxVxD): 40 x 87,5 x 61 cm
Brend:Tesla

Tesla ves masina WL71291M

Opis i karakteristike

Energetska efikasnost za manje brige oko računa i više zadovoljstva čistim vešom

Uživaj u svakodnevnom komforu i efikasnosti sa Tesla mašinom za pranje veša WL71291M. Sa energetskom klasom B, ova mašina omogućava ekonomično pranje veša, štedeći energiju.

Tihi rad za mir u domu

Uživaj u tišini zahvaljujući niskom nivou buke od samo 80 dB dok mašina radi. Bez ometanja, možeš se posvetiti drugim aktivnostima dok tvoj veš postaje savršeno čist.

Raznovrsni programi za prilagodljivo pranje

Bilo da je reč o osetljivim svilenim bluzama ili robustnim radnim pantalonama, Tesla WL71291M ima 16 različitih programa pranja koji se prilagođavaju svim tvojim potrebama. Tvoj veš će izaći ne samo čist, već i očuvan.

Inverter motor za dugovečnost i uštedu

Sa inverter tehnologijom motora, ova mašina za pranje veša smanjuje potrošnju energije. Takođe, produžava vek trajanja mašine, čineći je dugotrajnim i ekonomičnim izborom za tvoju kuću.

Bezbednost za decu uz opciju zaključavanja

Uz opciju zaključavanja mašine, Tesla WL71291M pruža dodatnu sigurnost za tvoje najmlađe. Možeš biti bezbrižan/a dok su mališani u blizini mašine, jer je dizajnirana sa zaštitom za decu.

Ne dozvoli da ti pranje veša bude teret. Opremi svoj dom Tesla mašinom za pranje veša WL71291M i uživaj u novoj dimenziji čistoće i uštede. Poseti naš ecommerce sajt i dopusti da ti olakšamo kućne poslove. Tvoj novi saveznik u pranju veša te čeka!

Tesla ves masina WL71291M
Karakteristike
Dimenzije (ŠxVxD)
40 x 87.5 x 61 cm
Tipovi proizvoda
Veš mašine
Kapacitet
7
Broj obrtaja centrifuge
1200
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.