Eponuda.ba
Moj profil

Toshiba EXT.HDD 4TB TOSHIBA USB3.2 2,5" Canvio Basic Black, HDTB540EK3CA

258,00 KM
ProComp.ba
Toshiba Zunanji trdi disk 2,5" - 4TB Canvio Basics Black (USB3.0; ~5Gbps; NTFS/HFS+; mat) Iskusite vrhunsko rešenje za skladištenje sa Toshiba Canvio Basics eksternim čvrstim diskom. Sa ogromnim kapacitetom od 4TB, ovaj čvrsti disk pruža dovoljno prostora za sav vaš digitalni sadržaj. Uz USB 3.0 vezu, možete uživati u prijenosu podataka velikom brzinom, što ga čini brzim i lakim za prijenos velikih datoteka. Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu od 2,5 inča, ovaj čvrsti disk je savršen pratilac
Brend:Toshiba

Toshiba EXT.HDD 4TB TOSHIBA USB3.2 2,5" Canvio Basic Black, HDTB540EK3CA

Trenutno najbolja ponuda:

258,00 KMu ProComp.ba

Opis i karakteristike

Toshiba Zunanji trdi disk 2,5" - 4TB Canvio Basics Black (USB3.0; ~5Gbps; NTFS/HFS+; mat)

Iskusite vrhunsko rešenje za skladištenje sa Toshiba Canvio Basics eksternim čvrstim diskom. Sa ogromnim kapacitetom od 4TB, ovaj čvrsti disk pruža dovoljno prostora za sav vaš digitalni sadržaj.

Uz USB 3.0 vezu, možete uživati u prijenosu podataka velikom brzinom, što ga čini brzim i lakim za prijenos velikih datoteka.

Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu od 2,5 inča, ovaj čvrsti disk je savršen pratilac za putovanja ili upotrebu u pokretu.

Zaboravite na komplikovane instalacije - jednostavno priključite i igrajte sa svojim računarom i spremni ste za rad.

Kada je u pitanju pouzdanost, Toshiba je sinonim za kvalitet, a model Canvio Basics nije izuzetak. Budite sigurni da će vaši podaci biti sigurni i zaštićeni.

Toshiba Canvio Basics HDTB540EK3CA eksterni čvrsti disk sa svojim kapacitetom od 4TB je savršen izbor za one kojima je potrebno pouzdano i prostrano rešenje za skladištenje podataka. Sa brzim USB 3.0 interfejsom, prenos velikih datoteka nikada nije bio brži ili efikasniji, štedeći vam vreme i olakšavajući organizaciju podataka.

Kompaktan i lagan, ovaj čvrsti disk je idealan za one koji su stalno u pokretu. Njegova veličina od 2,5 inča omogućava jednostavno pakovanje i nošenje, bez dodatnog tereta dodatne težine.

Zahvaljujući funkciji plug and play, nema potrebe da brinete o instalaciji softvera - jednostavno ga povežite sa računarom i spreman je za upotrebu. Pouzdanost je ključna, a sa preko 50 godina iskustva u proizvodnji hard diskova, Toshiba garantuje da su vaši podaci u sigurnim rukama.

Ne propustite priliku da osigurate svoje podatke pomoću Toshiba Canvio Basics eksternog čvrstog diska. Pouzdan, brz i jednostavan za korištenje, savršen je izbor za sve vaše potrebe za pohranom.

Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.