Eponuda.ba
Moj profil

Tp-link TL-PA4010KIT Nano Powerline Adapter Kit 600Mbps

od 82,00 KM
AV600 Powerline Starter Kit, Qualcomm, 1 Fast Port,600Mbps Powerline,Ultra Compact Size, HomePlug AV, Green Powerline, Plug and Play,Pair Button, New PLC Utility,Twin PackPročitaj više
Brend:Tp-link

Tp-link TL-PA4010KIT Nano Powerline Adapter Kit 600Mbps

Opis i karakteristike

Tp-link TL-PA4010KIT 500Mbps AV500 nano powerline adapter starter kit za mrežu preko strujne instalacije (komplet)

Tp-link TL-PA4010KIT je starter kit adaptera za struju visokih performansi koji vam omogućava da lako proširite svoju mrežu koristeći postojeće električne instalacije. Dizajniran sa kompaktnim i elegantnim dizajnom, ovaj komplet pruža besprijekornu i pouzdanu vezu za vaše internet potrebe.

Uz maksimalnu brzinu prijenosa podataka od 500 Mbps, ovaj adapter za napajanje osigurava brzu i efikasnu mrežnu vezu, što ga čini idealnim za streaming HD video zapisa, igranje igara na mreži i druge aktivnosti koje zahtijevaju veliku propusnost. Podržava mrežne standarde IEEE 802.3 i IEEE 802.3u, osiguravajući kompatibilnost sa širokim spektrom uređaja.

Sa Fast Ethernet LAN interfejsom, ovaj adapter za napajanje pruža pouzdanu i stabilnu vezu. Takođe ima nisku potrošnju energije od 426 W tokom standardnog rada i 0,088 W u režimu mirovanja, što ga čini energetski efikasnim.

Tp-link TL-PA4010KIT dolazi u elegantnoj beloj boji, dodajući dašak elegancije vašem domu ili uredu. Posjeduje CE i FCC certifikat, osiguravajući usklađenost sa standardima sigurnosti i kvaliteta.

S dimenzijama od 65 mm (širina) x 52 mm (dubina) x 285 mm (visina), ovaj adapter za struju je kompaktan i može se lako integrirati u bilo koji prostor. Dolazi kao set od dva adaptera, pružajući kompletno rješenje za vaše potrebe proširenja mreže.

Što se tiče povezivanja, Tp-link TL-PA4010KIT podržava Plug & Play funkcionalnost, što ga čini lakim za postavljanje bez ikakve dodatne konfiguracije. Takođe nudi niz funkcija uključujući ugrađenu Ethernet vezu, HomePlug AV standard za napajanje, 128-bitne AES sigurnosne algoritme i maksimalnu radnu udaljenost od 300m.

Tp-link TL-PA4010KIT je kompatibilan sa različitim operativnim sistemima uključujući Windows, Linux i Mac, što ga čini raznovrsnim i pogodnim za različite uređaje.

Sa svojim LED indikatorima možete lako pratiti status vaše mrežne veze. Tp-link TL-PA4010KIT je također RoHS certificiran, osiguravajući njegovu ekološku održivost.

Ovaj startni komplet adaptera za napajanje uključuje dva strujna adaptera i LAN (RJ45) kablove, dajući vam sve što vam je potrebno za postavljanje pouzdane i efikasne mrežne veze.

Tp-link TP-Link TL-PA4010KIT Nano Powerline Adapter Kit 600Mbps
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.