Eponuda.ba
Moj profil

Beko mašina za veš WTE 8511 X0

od 579,00 KM
Kapacitet: 8 kgBroj obrtaja centrifuge: 1000/minBroj programa: 15Garancija: 5 godina/e
Brend:Beko

Beko mašina za veš WTE 8511 X0

Opis i karakteristike

Beko mašina za veš WTE 8511 X0

Beko mašina za veš WTE 8511 X0 je visokokvalitetna mašina za pranje veša dizajnirana da zadovolji sve vaše potrebe za vešom. Sa elegantnim dizajnom i naprednim funkcijama, ova mašina za pranje veša čini dan pranja lakim.

Reklamacioni period: 60 meseci

Uživajte u miru uz izdašnu garanciju od 60 mjeseci, koja osigurava dugovječnost vaše mašine za pranje veša.

Invertni ProSmart motor

Sa inovativnim Invertni ProSmart motorom, ova mašina za pranje veša nudi moćne i tihe performanse, obezbeđujući efikasno i efektivno pranje svaki put.

Pravo na 10 godina garancije na motor/kompresor

Registracijom vaše mašine za pranje veša na našoj web stranici možete iskoristiti ekskluzivnu 10-godišnju garanciju na motor i kompresor.

Nivo buke: 55dB (pranje), 72dB (centrifuga)

Doživite mirno okruženje tokom ciklusa pranja i centrifuge, jer ova mašina radi na niskom nivou buke od 55 dB tokom pranja i 72 dB tokom centrifuge.

Kapacitet: 8 kg

Sa prostranim kapacitetom od 8 kg, možete bez napora prati veće količine rublja, smanjujući vrijeme provedeno na pranju rublja.

Dodatna oprema:
  • Automatsko prilagođavanje količine vode
  • Dečija sigurnosna zaštita
  • Kontrola neravnomerno raspoređenog veša
  • LED displej
  • Odložen start
  • Zaštita od prelivanja

Ova mašina za pranje veša dolazi sa dodatnim dodacima i funkcijama koje poboljšavaju vaše iskustvo pranja veša. Funkcija automatskog podešavanja vode osigurava da se za svako punjenje koristi tačna količina vode. Zaštita za djecu pruža dodatnu sigurnost i bezbrižnost. Kontrola neravnomjerno raspoređenog rublja osigurava efikasne rezultate pranja. LED displej omogućava jednostavnu navigaciju i programiranje, dok funkcija odgođenog početka omogućava da podesite pogodno vrijeme za početak ciklusa pranja. Dodatno, funkcija zaštite od prelijevanja osigurava da vaš dom ostane čist i suh.

Podržane tehnologije:
  • AquaWave tehnologija
  • OptiSense

Ova mašina za pranje veša koristi napredne tehnologije za postizanje izvanrednih rezultata pranja. Tehnologija AquaWave pruža nježno, ali učinkovito pranje, štiti vašu odjeću i osigurava njenu dugovječnost. Tehnologija OptiSense optimizira proces pranja, garantirajući odlične performanse čišćenja uz uštedu energije i vode.

Visina: 84cm, Širina: 60cm, Dubina: 55cm

Beko mašina za veš WTE 8511 X0 je kompaktnog dizajna, dimenzija 84 cm u visinu, 60 cm u širinu i 55 cm u dubinu. Lako se može uklopiti u bilo koju vešernicu ili prostor.

Energetska klasa: C

Sa ocjenom energetske efikasnosti C, ova mašina za pranje rublja osigurava optimalne performanse uz minimiziranje potrošnje energije, pomažući vam da uštedite na računima za komunalne usluge.

Brzina centrifuga: 1.000 o/min

Brzina centrifuge mašine za pranje veša od 1.000 obrtaja u minuti izvlači višak vode iz vaše odeće, smanjujući vreme sušenja i povećavajući ukupnu efikasnost.

Broj programa: 15

Uživajte u svestranosti i praktičnosti sa širokim spektrom od 15 programa dizajniranih da zadovolje sve vaše potrebe za pranjem. Od ekološki prihvatljivih opcija do specifičnih programa za njegu odjeće, ova mašina za pranje rublja ima sve.

Način punjenja: Frontalno

Dizajn s prednjim punjenjem olakšava punjenje i vađenje rublja, pružajući iskustvo pranja bez muke.

Trajni grejač: Da

Dizajnirana da osigura dugotrajne performanse, ova mašina za pranje veša ima izdržljiv grejač koji efikasno i bezbedno zagreva vodu za optimalne rezultate pranja.

Boja: Bela

Beko mašina za veš WTE 8511 X0 odlikuje se elegantnom i modernom belom završnom obradom, dodajući dašak elegancije vašoj vešernici.

Dodatne funkcije:
  • Eco 4060
  • Pranje pune mašine veša za 28 minuta
  • Program za centrifugu i ceđenje
  • Program za čišćenje bubnja
  • Program za ispiranje
  • Program za jakne 40C
  • Program za košulje 40C
  • Program za pamuk 20C
  • Program za pamuk 40C
  • Program za pamuk 60C

Ova mašina za pranje veša nudi niz dodatnih funkcija koje zadovoljavaju različite potrebe za vešom. Funkcija Eco 4060 osigurava pranje koje štedi energiju uz održavanje odličnih rezultata čišćenja. Program za potpuno pranje veša za samo 28 minuta omogućava brzo i efikasno pranje. Program centrifugiranja i istiskivanja efikasno uklanja višak vode iz vaše odjeće, smanjujući vrijeme sušenja. Program čišćenja bubnja pomaže u održavanju higijene i čistoće mašine za pranje veša. Program ispiranja osigurava temeljito ispiranje kako bi se uklonili ostaci deterdženta. Program pranja jakni na 40C i košulja na 40C pruža specijalizovanu negu za ove specifične odevne predmete. Program za pamuk nudi fleksibilnost s opcijama temperature od 20C, 40C i 60C kako bi odgovarao različitim materijalima odjeće i stepenu zaprljanosti.

Iskusite vrhunske performanse i praktičnost pranja sa Beko mašinom za veš WTE 8511 X0. Njegove napredne karakteristike, efikasan rad i dizajn prilagođen korisniku čine ga savršenim dodatkom svakom domu.

Beko mašina za veš WTE 8511 X0
Karakteristike
Tipovi proizvoda
Veš mašine
Broj obrtaja centrifuge
1000
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.