Eponuda.ba
Moj profil

Villager Akumulatorski duvač za lišće Fuse VBV 2440

189,00 KM
Masineialati.ba
Villager Akumulatorski duvač za lišće Fuse VBV 2440 efikasno uklanja lišće i prljavštinu s zelenih površina. Motor bez četkica i napajanje putem dva 18 V Liion akumulatora garantuju veliki volumen i brzinu vazduha.NAPOMENA: baterija i punjač nisu uključeni.Pročitaj više
Brend:Villager

Villager Akumulatorski duvač za lišće Fuse VBV 2440

Trenutno najbolja ponuda:

189,00 KMu Masineialati.ba

Opis i karakteristike

Villager Akumulatorski duvač za lišće Fuse VBV 2440

Unesite snagu i efikasnost u čišćenje vašeg dvorišta sa akumulatorskim duvačem za lišće Fuse VBV 2440. Ovaj moćan alat čini posao uklanjanja lišća i drugih otpadaka lakšim nego ikad, zahvaljujući svom robusnom motoru i pametnom dizajnu koji omogućava brz i efikasan rad na različitim površinama, uključujući staze i travnjake.

Bežična Sloboda

Zaboravite na ograničenja kablova! Bežična funkcija akumulatorskog duvača daje vam slobodu kretanja, omogućavajući vam da lako dođete do svakog kutka vašeg dvorišta. Uz pouzdanu Li-ion bateriju, možete raditi duže bez brige o punjenju—idealno za veće projekte čišćenja.

Ergonomski Dizajn

Komfor je ključan kada pričamo o dužim radnim sesijama. Ergonomski dizajn sa udobnom ručkom omogućava lako držanje i smanjuje umor, pa ćete moći da se fokusirate na posao umesto na nelagodnost. Bez obzira da li se pripremate za brzo čišćenje ili temeljito uređenje, ovaj duvač je vaša savršena pomoć u održavanju prostora.

Ključne karakteristike
  • Kategorija: Fuse duvači
  • Težina pakovanja: 4.52 kg
  • Brend: Villager
  • Tip elektromotora: Indukcioni elektromotor
  • Tip baterije: Li-ion
  • Napon: 36 V
  • Broj obrtaja: 23000 rpm
  • Maksimalna brzina izduvavanja: 67 m/s

Villager akumulatorski duvač za lišće VBV 2440 je savršeno rešenje za sve vaše potrebe u održavanju, pružajući pouzdanu i efikasnu pomoć bez obzira na veličinu prostora koji ćete čistiti. Investirajte u kvalitetan alat i uživajte u čistom i urednom dvorištu tokom cele godine.

Villager Akumulatorski duvač za lišće Fuse VBV 2440
Karakteristike

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.