Eponuda.ba
Moj profil

Villager Aparat za zavarivanje VIWM - 140

od 259,90 KM
Villager Aparat za zavarivanje VIWM 140 je monofazni aparat za zavarivanje sa strujom zavarivanja od 20 140 A. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i maloj težini, lak je za transport i može se koristiti na otvorenom i na visini. Model koristi elektrode prečnika od 1,6 do 4 mm. Uz aparat dobijate nosač elektroda, kliješta za masu i čeličnu četku.Pročitaj više
Brend:Villager

Villager Aparat za zavarivanje VIWM - 140

Opis i karakteristike

Villager inverter aparat za zavarivanje VIWM 140, 056659

Predstavljamo Villager inverter aparat za zavarivanje VIWM 140, savršen alat za sve vaše potrebe zavarivanja. Villager je poznat po proizvodnji širokog spektra visokokvalitetnih alata za različite vrste zavarivanja, uključujući MMA, MAG i TIG zavarivanje.

Jedna od istaknutih karakteristika ovog aparata za zavarivanje je njegov kompaktan i lagan dizajn, što ga čini idealnim za rad na visini i na otvorenom. Zahvaljujući svom inverterskom napajanju, postiže visoku frekvenciju i ima odlične karakteristike zavarivanja.

Glavne karakteristike Villager inverter aparata za zavarivanje VIWM 140:
  • Napon: 230V, 50Hz
  • Vrsta zavarivanja: MMA
  • Intenzitet struje: 20A-140A
  • Prečnik elektrode: 1,6 mm do 4 mm
  • Izlazni napon bez opterećenja: 60V
  • Radni ciklus: 140A - 25% / 70A - 100%

Iskusite praktičnost i snagu Villager Inverter aparata za zavarivanje VIWM 140. Bilo da ste DIY entuzijasta ili profesionalni zavarivač, ovaj aparat sa lakoćom daje impresivne rezultate. Njegova raznovrsna primjena čini ga pogodnim za različite zadatke zavarivanja.

Imajte na umu da su slike proizvoda samo u ilustrativne svrhe. Za trenutnu dostupnost proizvoda kontaktirajte nas putem telefona ili emaila na: kupinakliknis@gmail.com .

Villager Aparat za zavarivanje VIWM - 140
Karakteristike

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.