Eponuda.ba
Moj profil

Villager cjepač drva LS 7T, 3000 W - 59536ID: EK000354333

od 1.173,90 KM
VILLAGER cjepač drva LS 7T spreman je za red na svim područjima gdje je dostupno napajanje električnom energijom. Svojim kompaktnim dizajnom i s tvrdim gumiranim kotačima lako se transportira i spr...
Brend:Villager

Villager cjepač drva LS 7T, 3000 W - 59536ID: EK000354333

Opis i karakteristike

Upoznajte Villager LS 7T cjepač drva

Predstavljamo Villager LS 7T cjepač drva – vaše vrhunsko rješenje za stambene i profesionalne potrebe cijepanja drva. Ovaj moćni električni razdjelnik radi sa robusnim motorom od 3000 W, što ga čini pouzdanim izborom koji minimizira buku i utjecaj na okoliš. Bez štetnih emisija, savršen je za unutrašnju i vanjsku upotrebu, omogućavajući vam da se usredotočite na svoje zadatke bez brige o zagađenju zraka.

Recite zbogom teškom radu

Prošli su dani borbe sa teškim balvanima i neefikasnim tradicionalnim metodama. Villager LS 7T je dizajniran da bez napora cijepa trupce u drva za ogrjev u samo nekoliko minuta, štedeći vam vrijeme i energiju. Bilo da pripremate drva za grijanje vašeg doma ili za vatru na otvorenom, ovaj električni cijepač drva s lakoćom se nosi sa zadatkom. Neophodan je alat za svakoga ko redovno treba da upravlja drvetom, što ga čini ključnim dodatkom vašem arsenalu nege u dvorištu.

Napravljen za performanse

Ovaj robusni cjepač drva ima vrhunski hidraulički sistem koji osigurava nesmetan, kontinuiran rad bez pregrijavanja. Njegova posebno dizajnirana oštrica maksimizira efikasnost cijepanja, omogućavajući vam da izvučete maksimum iz vaših sesija cijepanja drva. Uz jednostavan pristup i visoke sigurnosne standarde, Villager LS 7T daje prednost i efikasnosti i zaštiti korisnika.

Opis uređaja

LS 7T je hidraulična mašina dizajnirana posebno za cepanje ogrevnog drveta. Pruža efikasno rješenje za vaše potrebe pripreme drva, pretvarajući radno intenzivan proces u zadatak kojim se može upravljati.

Opis tržišta

Idealan i za individualne potrošače i za profesionalce, LS 7T služi širokoj publici koja traži pouzdanu opremu za obradu drveta.

Definicija uređaja

Ova mašina radi pomoću hidraulične pumpe koju pokreće električni motor. Hidraulički pritisak olakšava linearno kretanje alata posebno dizajniranih za cijepanje drva. Sadrži pogonsku jedinicu, hidrauličnu pumpu, cilindar, razvodni ventil i okvir razdjelnika, osiguravajući pouzdan i efikasan rad.

Tipična upotreba

Bilo za povremenu ili intenzivnu upotrebu, Villager LS 7T je savršen za pripremu drva za ogrjev i optimiziran je za sezonski rad tokom ljetnih i jesenjih mjeseci.

Usage Type

Ova mašina služi i hobistima i profesionalcima, čineći je dovoljno raznovrsnom da zadovolji različite zahtjeve obrade drveta.

Pridružite se budućnosti cijepanja drva

Nemojte provesti ni jedan dan hrvajući se sa balvanima. Prihvatite efikasnost i praktičnost Villager LS 7T cijepača drva i podignite svoje iskustvo cijepanja drva na potpuno novi nivo!

Villager cjepač drva LS 7T, 3000 W - 59536ID: EK000354333
Karakteristike
Tipovi proizvoda
Cepači drva

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.