Eponuda.ba
Moj profil

Villager električna sjeckalica VC 2500, 2500 W - 41454

od 399,00 KM
VILLAGER električna sjeckalica VC 2500 Snaga: 2500 W Maksimalna debljina grana: 40 mm Zapremina spremnika: 40 l
Brend:Villager

Villager električna sjeckalica VC 2500, 2500 W - 41454

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Villager Electric Wood Chipper VC-2500 (2,500W, maksimalni prečnik grane: 4cm) + Bauhaus 5-godišnja garancija

Lagana konstrukcija: Villager električna drobilica za drvo je dizajnirana da se lako pomera i koristi bez mnogo napora, zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji.

Biomasa: Idealna je za stvaranje biomase, omogućavajući vam da reciklirate baštenski otpad i pretvorite ga u korisno gorivo ili kompost.

Snažan motor: Opremljen kolektorskim motorom, radi na naponu od 230V sa ulaznom snagom od 2500W, pružajući dovoljno snage za efikasno usitnjavanje grana.

Kapacitet rezanja: Može seći grane maksimalnog prečnika od 40 mm, koristeći sistem diskovnih noževa, što ga čini veoma efikasnim za većinu baštovanskih potreba.

Velika vreća za sakupljanje: Dolazi sa vrećom za sakupljanje od 50 litara, što vam omogućava da radite duže bez čestog pražnjenja.

Villager električna drobilica za drvo VC-2500 je savršen alat za održavanje vašeg vrta. Njegova lagana konstrukcija i snažan motor omogućavaju vam da lako i brzo sečete grane, pretvarajući ih u korisnu biomasu. Sa ulaznom snagom od 2500 W, ova sjeckalica za drvo može obraditi deblje grane do prečnika 40 mm, što ga čini izuzetno praktičnim.

Sistem sečiva diska osigurava efikasno sečenje, dok velika vreća za sakupljanje od 50 litara smanjuje učestalost pražnjenja, omogućavajući vam da se fokusirate na svoj posao bez prekida. Sa težinom od samo 14,1 kg, ova sjeckalica za drva je dovoljno lagana da se lako transportuje, a opet dovoljno robusna da izdrži zahtjevne zadatke.

Bilo da želite smanjiti količinu vrtnog otpada ili proizvesti vlastitu biomasu, Villager VC-2500 je pouzdan izbor. Uz njega će vaša bašta uvijek biti uredna, a vi ćete biti zadovoljni njegovom efikasnošću i jednostavnošću koju nudi.

Ne propustite priliku da poboljšate svoje vrtlarsko iskustvo. Iskoristite prednosti koje pruža Villager Electric Wood Chipper VC-2500 i učinite svoju baštu mjestom gdje možete uživati u radu i diviti se rezultatima.

Villager Villager sjeckalica za grane VC 2500
Karakteristike
Tipovi proizvoda
Seckalice i drobilice grana

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.