Eponuda.ba
Moj profil

Villager Kompresor za vazduh Silent Force VAT 264/50

od 399,90 KM
Villager Kompresor za vazduh Silent Force VAT 264/50 je vrlo tih vazdušni kompresor snage 1500 W s protokom vazduha od 264 l/min i radnim pritiskom od 8 bara. Ovaj uređaj je idealni za upotrebu na mjestima gdje je nizak nivo buke od suštinskog značaja.Pročitaj više
Brend:Villager

Villager Kompresor za vazduh Silent Force VAT 264/50

Opis i karakteristike

Predstavljamo Villager Silent Force vazdušni kompresor PDV 264/50

Villager Silent Force VAT 264/50 je vrhunski alat za sve vaše potrebe za kompresijom zraka, što ga čini savršenim dodatkom svakoj garaži ili radionici.

Održavanje bez ulja

Ovaj zračni kompresor ima inovativan dizajn bez ulja, eliminirajući potrebu za redovnim provjerama ili promjenama ulja. To znači da se možete više fokusirati na svoje projekte bez muke oko održavanja, osiguravajući čistiji i efikasniji rad.

Poboljšane sigurnosne karakteristike

Opremljen sigurnosnim prekidačem, VAT 264/50 garantuje sigurno radno okruženje. Nema više brige o neočekivanim incidentima dok koristite alate pod visokim pritiskom - ovaj kompresor je dizajniran sa bezbednošću kao prioritetom, što vam omogućava da radite sa samopouzdanjem.

Svestrane aplikacije

Bilo da farbate, čistite ili naduvavate gume, Villager VAT 264/50 je dovoljno svestran da se nosi sa raznim zadacima. Njegove inovativne karakteristike čine ga pogodnim za entuzijaste u hobi radionicama, kao i za profesionalce u različitim industrijskim sektorima.

Zgodan i kompaktan dizajn

Kompaktan dizajn ovog kompresora omogućava lak transport i skladištenje, što ga čini idealnim za one sa ograničenim prostorom. Lagan i prenosiv, možete ga ponijeti gdje god vam je potrebno bez ikakve muke.

Pouzdane performanse

Villager VAT 264/50 je pouzdan alat koji zadovoljava sve vaše pneumatske potrebe. Dizajniran za efikasnost i efektivnost, bez napora ispunjava zahtjeve različitih aplikacija na zračni pogon.

Vaš savršeni pratilac za svaki zadatak

Ako ste u potrazi za pouzdanim, efikasnim i jednostavnim zračnim kompresorom, Villager Silent Force VAT 264/50 je savršen izbor. Doživite lakoću i produktivnost kao nikada prije s ovim izvanrednim alatom koji će podići mogućnosti vaše radionice.

Villager Kompresor za vazduh Silent Force VAT 264/50
Karakteristike

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.