Eponuda.ba
Moj profil

Villager kompresor za vazduh VAT VE 100 L

od 999,90 KM
Naziv proizvoda: Villager vazdušni kompresor PDV VE 100 L, 020183 Šifra proizvoda: 2296 Kategorija: Alati, Kompresori Vazdušni kompresor Villager VAT VE 100 L je pouzdan i efikasan alat za različite primene. Sa svojim sistemom podmazivanja uljem, osigurava nesmetan rad i produženu trajnost. Opremljen sa dva izlaza i zaštitom od preopterećenja, ovaj kompresor pruža sigurnost i udobnost tokom upotrebe. Odlikuje ga raspored u obliku slova V sa dva cilindra, isporučuje veliku zapreminu komprimovano
Brend:Villager

Villager kompresor za vazduh VAT VE 100 L

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Villager vazdušni kompresor PDV VE 100 L, 020183

Šifra proizvoda: 2296

Kategorija: Alati, Kompresori

Vazdušni kompresor Villager VAT VE 100 L je pouzdan i efikasan alat za različite primene. Sa svojim sistemom podmazivanja uljem, osigurava nesmetan rad i produženu trajnost. Opremljen sa dva izlaza i zaštitom od preopterećenja, ovaj kompresor pruža sigurnost i udobnost tokom upotrebe.

Odlikuje ga raspored u obliku slova V sa dva cilindra, isporučuje veliku zapreminu komprimovanog vazduha brzinom od 316 litara u minuti. Radni pritisak od 8 bara omogućava raznovrsnu upotrebu u različitim zadacima. Napon od 230V 50Hz i snaga od 2200W čine ga pogodnim za različita okruženja napajanja.

Težine 75 kg, ovaj kompresor je dizajniran za stabilnost i izdržljivost. Njegova čvrsta konstrukcija osigurava dugotrajne performanse čak iu zahtjevnim radnim uvjetima.

Bilo da ste DIY entuzijast ili profesionalac kojem je potreban pouzdan kompresor zraka, Villager VAT VE 100 L je odličan izbor. Naručite svoj danas i iskusite njegove vrhunske performanse i funkcionalnost.

Recenzije:

Budite prvi koji će napisati komentar o Villager VAT VE 100 L zračnom kompresoru. Podijelite svoja razmišljanja i iskustva s ovim izuzetnim alatom. Vaše povratne informacije su nam dragocjene.

Villager Villager kompresor za vazduh VAT VE 100 L
Karakteristike

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.