Eponuda.ba
Moj profil

Villager električna pila VET 2440 V

od 219,00 KM
VILLAGER električna pila VET 2440 V Dužina vodilice: 400 mm Snaga motora: 2400 W Zapremina rezervoara za ulje: 110 ml
Brend:Villager

Villager električna pila VET 2440 V

Opis i karakteristike

ELEKTRIČNA KOČNICA:

Ova električna motorna testera je opremljena električnom kočnicom koja omogućava brzo zaustavljanje lanca, povećavajući sigurnost tokom rada.

PROZIRNI REZERVOAR:

Lako možete pratiti nivo ulja zahvaljujući prozirnom rezervoaru, što olakšava održavanje i sprečava prekide u radu zbog nedostatka podmazivanja.

SNAŽAN MOTOR:

Sa nazivnom snagom od 2400W i naponom od 230V, ova motorna pila pruža izuzetnu efikasnost i snagu za sve vaše potrebe rezanja.

OPTIMALNA DUŽINA VOĐICE:

Dužina vodilice od 400 mm omogućava precizno i efikasno sečenje, dok Villager stepenica lanca osigurava glatko i brzo sečenje.

BRZINA LANCA:

Brzina lanca od 14 m/s garantuje brzo i čisto rezanje, što ovu motornu pilu čini idealnom za različite vrste zadataka.

Električna motorna pila VILLAGER VET 2440 je alat koji će vam pružiti pouzdanost i efikasnost u svim vašim zadacima rezanja. Sa snažnim kolektorskim motorom, ova motorna testera je sposobna da rukuje različitim vrstama drveta, dajući čiste i precizne rezove. Električna kočnica dodatno poboljšava vašu sigurnost, omogućavajući vam da brzo reagujete u svakoj situaciji.

Zahvaljujući prozirnom rezervoaru za ulje, uvijek ćete biti svjesni potreba vaše motorne pile, bez nepotrebnih prekida u radu. Osim toga, Villager lančani korak i optimalna dužina vodilice od 400 mm osiguravaju da vaš rad bude brz i efikasan, bez obzira na težinu zadatka.

Lagani dizajn, težine samo 5,5 kg, čini ovu motornu testeru lakom za rukovanje, omogućavajući vam da radite duži period bez umora. Brzina lanca od 14 m/s garantuje da ćete moći brzo i lako seći, čineći vaš rad produktivnijim.

Ne propustite priliku da poboljšate svoju kolekciju alata sa VILLAGER električnom motornom testerom VET 2440. Ovaj pouzdan alat pomoći će vam da posao obavite brzo i efikasno. Posjetite našu web stranicu kako biste saznali više o ovom proizvodu koji će vaš rad učiniti lakšim i sigurnijim.

Villager Villager električna pila VET 2440 VID: EK000464274
Karakteristike

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.