Eponuda.ba
Moj profil

Villager ELEKTRO-VIBRACIONA PUMPA ZA VODU VVP300

od 114,00 KM
VILLAGER ELEKTROVIBRACIONA PUMPA ZA VODU VVP300 Napon: 230 V 50 Hz Maksimalni protok vode: 1400 l/h Nominalna snaga: 300 W Maksimalna visina: 55 m Maksimalna dubina: 5 m Tezina 5,1 kg 2 godine garancije
Brend:Villager

Villager ELEKTRO-VIBRACIONA PUMPA ZA VODU VVP300

Opis i karakteristike

KVALITETNA IZGRADNJA:

Liveno kućište Villager elektrovibracione pumpe VVP 300 obezbeđuje dugotrajnost i pouzdanost u radu. Idealna je za različite potrebe, od bunara do fontana.

SNAŽAN MOTOR:

Sa priključnom snagom od 300 W i kolektorskim elektromotorom, ova pumpa garantuje efikasno i brzo premeštanje vode.

VISOKA PERFORMANSA:

Maksimalna visina vodenog stuba od 55 m i protok vode od 1.4 m/h omogućavaju impresivne performanse za različite primene.

PRAKTIČNA UPOTREBA:

Jednostavna za korišćenje sa radnim naponom od 230 V i maksimalnom dubinom povlačenja od 5 m, ova pumpa je praktična za svakodnevnu upotrebu.

SIGURNOST U RADU:

Maksimalna temperatura vode od 35°C osigurava da pumpa radi bezbedno čak i u toplijim uslovima.

Villager elektrovibraciona pumpa VVP 300 je pouzdan izbor za sve koji traže efikasno rešenje za premeštanje vode. Sa livenim kućištem koje garantuje izdržljivost, i snažnim motorom od 300 W, ova pumpa je sposobna da zadovolji i najzahtevnije korisnike. Bilo da je reč o povlačenju vode iz bunara ili održavanju vodenog stuba u fontani, VVP 300 se ističe svojom visokom performansom.

Maksimalna visina vodenog stuba od 55 metara i protok od 1.4 kubnih metara na sat, čine ovu pumpu idealnom za širok spektar primena. Njena praktičnost dolazi do izražaja kroz jednostavnu upotrebu i mogućnost rada na dubini do 5 metara, što je čini savršenim izborom za domaćinstva i male poljoprivredne posede.

Sigurnost u radu je takođe zagarantovana, jer pumpa može da funkcioniše sa vodom temperature do 35°C, što je čini pouzdanom i tokom toplijih dana. Sa ovom pumpom, možete biti sigurni da će vaši vodeni sistemi raditi bez problema.

Ukoliko tražite pouzdanu, snažnu i efikasnu pumpu, Villager VVP 300 je pravi izbor za vas. Posetite naš sajt i informišite se o svim prednostima koje ova pumpa nudi. Ne propustite priliku da unapredite svoj sistem za premeštanje vode već danas!

Villager VILLAGER ELEKTRO-VIBRACIONA PUMPA ZA VODU VVP300
Karakteristike
Tipovi proizvoda
Potapajuće pumpe

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.