Eponuda.ba
Moj profil

Villager vrtna baštenska pumpa za vodu JGP 600

od 129,00 KM
Villager Pumpa za baštu JGP 600 je namijenjena za navodnjavanje i pretakanje vode čak i u lošim vremenskim uslovima (može raditi na kiši). Kućište pumpe je izrađeno od inoxa, pružajući izuzetnu izdržljivost i otpornost na vanjske uticaje. Maksimalni protok vode koji ova pumpa ostvaruje je 3 m/h.Pročitaj više
Brend:Villager

Villager vrtna baštenska pumpa za vodu JGP 600

Opis i karakteristike

KAPACITET:

Villager baštenska pumpa za vodu JGP 600 omogućava vam da prebacujete vodu do 3500 litara na sat, što je čini idealnom za efikasno navodnjavanje vašeg vrta.

IZDRŽLJIVOST:

Napravljena od visokokvalitetnih materijala, ova pumpa je dizajnirana da izdrži teške vremenske uslove, uključujući kišu i jaku sunčevu svjetlost, osiguravajući dugotrajne performanse.

DUBINA I VISINA:

Sa maksimalnom dubinom usisavanja od 8 metara i visinom vodenog stuba do 35 metara, ova pumpa pruža veliku fleksibilnost u zalivanju biljaka na različitim nivoima.

TEMPERATURA VODE:

Pumpa efikasno radi s temperaturom vode ispod 35C, osiguravajući besprijekorne performanse i izdržljivost.

KONSTANTNO ZALIVANJE:

Pruža kontinuirano zalijevanje, što je neophodno za stabilan rast biljaka i održavanje vašeg vrta u savršenom stanju.

Villager vrtna pumpa za vodu JGP 600 je pouzdan izbor za sve vaše potrebe u vrtu. Sa mogućnošću prenosa do 3500 litara vode na sat, ova pumpa je savršena za efikasno navodnjavanje. Njegova trajnost je zagarantovana zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima koji su otporni na različite vremenske uslove.

Maksimalna dubina usisavanja od 8 metara i visina vodenog stuba do 35 metara omogućavaju vam da lako zalivate biljke bez obzira na njihov položaj. Štaviše, pumpa je dizajnirana da radi sa temperaturom vode ispod 35C, osiguravajući njen dugotrajan i stabilan rad.

Zahvaljujući stalnom zalivanju koje obezbeđuje ova pumpa, vaše biljke će imati sve što im je potrebno za zdrav rast i razvoj. Sa Villager vrtnom pumpom za vodu JGP 600, vaš vrt će uvijek biti zeleniji i bujniji. Ne propustite priliku da poboljšate svoje iskustvo u bašti odabirom pouzdanosti i efikasnosti u jednom uređaju.

Villager vrtna baštenska pumpa za vodu JGP 600
Karakteristike

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.