Eponuda.ba
Moj profil

Vivax 65UHD10K (65UHD10K)65" IMAGE

od 799,00 KM
Vrsta ekrana: LEDDijagonala: 65"/ 165 cmSmart TV: DaWiFi: DaHDMI: Da
Brend:Vivax

Vivax 65UHD10K (65UHD10K)65" IMAGE

Opis i karakteristike

Dijagonala ekrana:

Doživite zadivljujuću zabavu uz Vivax IMAGO A Series 65UHD10K TV. Njegov veliki ekran od 65" (165,1 cm) oživljava vaše omiljene filmove i emisije uz zapanjujuće detalje.

Rezolucija:

Uživajte u kristalno jasnim slikama sa 4K Ultra HD rezolucijom od 3840 x 2160. Svaka scena je prikazana sa neverovatnom oštrinom i jasnoćom, pružajući impresivno iskustvo gledanja.

Tehnologija:

Televizor koristi LED tehnologiju, koja poboljšava kvalitet slike isporukom živih boja i duboke crne za poboljšano iskustvo gledanja.

Osvetljenje:

Sa ocjenom svjetline od 330 Cd/m2, ovaj televizor osigurava da svaki detalj bude jasan i vidljiv, čak i u jako osvijetljenim prostorijama.

Smart TV:

Iskusite prednosti Smart TV-a uz ovaj model Vivax IMAGO A serije. Pretražujte internet, emitujte svoj omiljeni sadržaj i pristupite širokom spektru aplikacija i usluga direktno sa televizora.

Operativni sistem:

Pokreće ga Android OS, ovaj TV nudi korisničko sučelje i besprijekornu navigaciju između različitih aplikacija i funkcija. Uživajte u glatkom i intuitivnom iskustvu pametnog TV-a.

Vreme odziva:

Televizor ima brzo vrijeme odziva od 5 ms, što osigurava da se akcione scene i sportski događaji brzog tempa prikazuju glatko bez ikakvog zamućenja pokreta.

Ugao gledanja (H°/V°):

Uz ugao gledanja od 178°/178°, možete uživati u jasnoj i živopisnoj slici iz gotovo bilo kojeg mjesta za sjedenje u prostoriji.

Vrsta digitalnog tjunera:

Televizor je opremljen DVB, DVBC, DVBS2 i DVBT2 tjunerima koji omogućavaju pristup širokom spektru digitalnih TV kanala i emisija.

Visoki dinamički raspon (HDR):

Doživite poboljšani kontrast i žive boje uz tehnologiju visokog dinamičkog raspona (HDR). HDR proširuje raspon boja i nivoa svjetline, čineći slike realističnijim i impresivnijim.

HDR:

Ovaj televizor podržava HDR10, jedan od najpopularnijih HDR formata, osiguravajući da možete uživati u HDR sadržaju sa zadivljujućim detaljima i realističnim bojama.

Zvuk:

Ugrađeni audio sistem isporučuje snažan zvuk od 8W+8W. Birajte između različitih načina zvuka kao što su Filmovi i Muzika da poboljšate svoje audio iskustvo.

Bežična veza:

Uživajte u bežičnom povezivanju uz ugrađeni WiFi. Povežite svoj TV na kućnu mrežu bez napora i pristupite sadržaju na mreži bez potrebe za dodatnim kablovima.

Formati reprodukcije:

Reproducirajte različite audio, video i slikovne formate na ovom TV-u. Podržani formati uključuju AAC, LPCM, MP3 za audio i H.264, H.265, MPEG1, MPEG2, MPEG4, VC1 za video. Takođe možete pregledati BMP, JPEG i JPG slikovne datoteke.

Bluetooth:

Povežite svoje kompatibilne uređaje kao što su slušalice ili zvučnici bežično na TV koristeći Bluetooth tehnologiju. Uživajte u svom omiljenom sadržaju uz poboljšani kvalitet zvuka.

LAN priključak:

Pomoću LAN porta možete povezati svoj TV na kućnu mrežu pomoću Ethernet kabla za stabilnu i pouzdanu internet vezu.

HDMI priključak:

Televizor je opremljen sa tri HDMI porta koji vam omogućavaju da lako povežete svoje igračke konzole, Blu-ray plejere, zvučne trake i druge uređaje koji podržavaju HDMI.

USB 2.0 priključak:

Pristupite medijskim datotekama pohranjenim na USB diskovima pomoću dva USB 2.0 porta. Povežite svoje USB uređaje i bez napora uživajte u omiljenim filmovima, muzici i fotografijama na velikom ekranu.

VGA priključak:

Povežite svoj računar ili laptop sa TV-om pomoću VGA porta, što vam omogućava da koristite TV kao sekundarni ekran ili uživate u računarskom sadržaju na većem ekranu.

Ostali priključci:

Iskoristite prednosti Common interface Plus (CI+) utora za pristup dodatnim kanalima ili uslugama za plaćanje. Proširite svoje mogućnosti zabave s lakoćom.

Dimenzije bez postolja:

Sa dimenzijama od 144,5 x 83,3 x 8,9 cm (širina x visina x dubina), ovaj televizor je elegantan i kompaktan, što ga čini pogodnim za različite postavke prostorija.

Dimenzije sa postoljem:

Kada koristite priloženo postolje, TV ima dimenzije 144,5 x 88,6 x 35 cm (širina x visina x dubina). Postolje pruža stabilnost i omogućava vam postavljanje televizora na sto ili medijsku jedinicu.

Masa sa postoljem:

Televizor je težak 15 kg sa pričvršćenim postoljem, što ga olakšava premještanje i postavljanje na željenu lokaciju.

VESA dimenzije:

Televizor je kompatibilan sa VESA 300 x 200 nosačima, što vam omogućava da ga lako montirate na zid ili kompatibilni TV postolje za čisto postavljanje i uštedu prostora.

Boja:

Televizor ima elegantnu i modernu crnu boju koja se lako uklapa u svaki dizajn interijera.

EAN:

Proizvod ima EAN kod 3856005186709, što osigurava njegovu laku identifikaciju i kompatibilnost sa drugim srodnim artiklima.

Vivax IMAGO A Series 65UHD10K_REG
Karakteristike
LAN
Wi-Fi
Smart TV
Tehnologija ekrana
LED
Rezolucija ekrana
3840 x 2160
Dijagonala ekrana (inch)
65
Operativni sistem
Android
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.