Eponuda.ba
Moj profil

Vivax HOME Ugradbena pećnica BO-624MH X

291,00 KM
ProComp.ba
Opis Ugradbena pećnica, A energetski razred. Inox boja, sa crnim staklom. Gornji i donji grijač. Inox prekidači. napajanje 22/50 Hz.Ugradbena pećnica, A energetski razred. Inox boja, sa crnim staklom. Gornji i donji grijač. Inox prekidači. napajanje 22/50 Hz.Ostale karakteristike:Energetska klasa: AOsnovne karakteristike:Snaga pećnice (V): 240Volumen pećnice (L): 65Visina (cm): 57.5Širina (cm): 59.5Dubina (cm): 59.5Broj funkcija pečenja: 8Način upravljanja: DigitalnoLED zaslon: DaECO funckija:
Brend:Vivax

Vivax HOME Ugradbena pećnica BO-624MH X

Trenutno najbolja ponuda:

291,00 KMu ProComp.ba

Opis i karakteristike

GORNJI I DONJI GREJAČ

Ova VIVAX ugradna pećnica BO-624MH X opremljena je naprednim sistemom gornjeg i donjeg grejača, što omogućava ravnomerno pečenje i kuvanje tvojih omiljenih jela. Bilo da se radi o sočnom mesu, povrću ili kolačima, rezultati će biti uvek savršeni.

NAPAJANJE

Dizajnirana za rad na standardnom napajanju od 220V/50Hz, ova pećnica je idealna za svako domaćinstvo i lako se uklapa u tvoju kuhinjsku infrastrukturu. Opremljena je svime što ti treba kako bi uživao u kuvanju bez dodatnih zamora.

KONVENCIJALNA RERNA

VIVAX BO-624MH X je konvencionalna pećnica koja omogućava korišćenje svih tradicionalnih metoda kuvanja. Sa njom, svako jelo se priprema s ljubavlju i pažnjom na detalje, pružajući ti užitak u svemu što napraviš.

ENERGETSKA EFIKASNOST

Sa energetskom klasom A, ova rerna pruža tvojoj porodici ne samo ukusnu hranu, već ti pomaže da uštediš energiju i smanjiš troškove. Budi ekološki odgovoran na jednostavan način dok uživaš u pripremi ukusnih obroka.

INOX PREKIDAČI

Elegantni inox prekidači ne samo da unose moderni dodir u tvoju kuhinju, već su i praktični za korišćenje. Ovi prekidači omogućavaju lako upravljanje funkcijama pećnice, a istovremeno se lako čiste i održavaju.

Kada je reč o pripremi obroka, VIVAX ugradna pećnica BO-624MH X je tvoj idealan partner. Njena svestranost i funkcionalnost čine je savršenim dodatkom tvojoj kuhinji. Bilo da pravite jednostavna jela ili kompleksne specijalitete, ova pećnica će zadovoljiti sve tvoje potrebe.

Otkrij užitak kulinarstva uz VIVAX ugradnu pećnicu, koja savršeno kombinuje dizajn, efikasnost i inovativne funkcije. Unapredi svoje kulinarsko iskustvo i dozvoli da ti ova rerna postane verni saputnik u svakodnevnim kulinarskim avanturama.

Vivax VIVAX HOME Ugradbena pećnica BO-624MH X
Karakteristike
Energetski razred
A
Vrsta rerne
Nezavisna
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.