Eponuda.ba
Moj profil

Vivax mini bar MF-45

od 199,00 KM
Zapremina: 43 lKomora za led: DAEnergetska klasa: A+Garancija: 5 godina/e
Brend:Vivax

Vivax mini bar MF-45

Opis i karakteristike

SAMOSTOJEĆI:

Vivax Mini frižider MF45 je savršen izbor za male prostore zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini i samostojećem dizajnu. Lako se uklapa u bilo koji kutak vašeg doma ili ureda.

RUČNO OTAPANJE:

Opremljen ručnim sistemom odmrzavanja, ovaj frižider olakšava održavanje i čišćenje, što ga čini praktičnim za svakodnevnu upotrebu.

ENERGETSKA EFIKASNOST:

Sa energetskom ocjenom A+, ovaj frižider je ekonomičan i ekološki prihvatljiv, smanjuje troškove električne energije i štedi energiju.

KAPACITET & ZAMRZAVANJE:

Sa kapacitetom od 45 litara i uključenom pregradom za zamrzavanje, ovaj frižider nudi dovoljno prostora za čuvanje osnovnih namirnica i pića.

DIZAJN & DIMENZIJE:

Modernog dizajna i dimenzija od 45 cm u širinu, 49,2 cm u visinu i 47,2 cm u dubinu, ovaj frižider se lako uklapa u različite prostore.

Vivax Mini frižider MF45 je savršen izbor za one koji traže funkcionalnost i stil u kompaktnom pakovanju. Njegov samostojeći dizajn omogućava lako postavljanje u bilo koji kutak vašeg doma ili ureda. Sistem za ručno odmrzavanje je jednostavan za upravljanje, osiguravajući da ćete bez mnogo truda uživati u čistom i urednom frižideru.

Energetska efikasnost je ključna prednost ovog modela. Uz ocjenu A+, možete osigurati da vaš frižider radi efikasno, štedeći energiju i novac. To je pametan izbor za ekološki osviještene korisnike koji žele smanjiti ugljični otisak.

Unutrašnjost frižidera je dobro organizovana sa jednom policom, što omogućava fleksibilnost u čuvanju hrane i pića. Dodatni pretinac za zamrzavanje idealan je za čuvanje smrznutih proizvoda, što ovaj mini frižider čini izuzetno funkcionalnim.

Njegove kompaktne dimenzije omogućavaju lako postavljanje u male kuhinje, spavaonice ili urede, a elegantan dizajn dobro se uklapa u svaki interijer. Ako tražite pouzdan i moderan mini frižider, Vivax MF45 je pravi izbor za vas. Posjetite našu web stranicu kako biste saznali više o ovom praktičnom uređaju.

Vivax Vivax mini bar MF-45
Karakteristike
Tehnologija hlađenja
Ručno otapanje
Energetski razred
F
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.