Eponuda.ba
Moj profil

Whirlpool Veš mašina TDLR 6040L

Trenutno nema ponuda za taj proizvod.

Whirlpool TDLR 6040L EU/N veš mašina Energetska klasa: C Kapacitet: 6 kg Broj obrtaja: 1000 Motor: Standardni Dimenzije: 90 x 40 x 60 cm
Brend:Whirlpool

Whirlpool Veš mašina TDLR 6040L

Opis i karakteristike

Inovativna tehnologija za efikasno pranje

Predstavljamo Whirlpool TDLR 6040L EU/N perilicu rublja s gornjim punjenjem, vrhunski proizvod koji kombinira inovativnu tehnologiju s praktičnošću. Ova mašina za pranje veša je savršeno rešenje za sve koji traže efikasno i temeljno čišćenje svog veša.

Jedna od glavnih prednosti ove Whirlpool mašine je njena tehnologija 6th Sense. Sa ovom tehnologijom, mašina automatski prilagođava proces pranja prema vrsti tkanine i veličini punjenja, što rezultira smanjenom potrošnjom energije i vode, uštedom novca i očuvanjem životne sredine.

Sa širokim spektrom programa pranja prilagođenih svim vrstama tkanina, ova mašina nudi praktičnost i svestranost. Ovi programi uključuju brzi program, Eco 4060, Higijena, ispiranje i centrifugiranje, program za farmerke, program Pamuk 30°C, program Pamuk 40°C, program Pamuk 60°C i program Vuna/ručno pranje. Svi ovi programi pružaju optimalnu njegu i temeljno čišćenje vaše odjeće.

Kada je u pitanju efikasnost, mašina za pranje veša Whirlpool ističe se svojom funkcijom Eco 4060, koja omogućava pranje na nižim temperaturama uz očuvanje boje i kvaliteta tkanine, kao i smanjenje potrošnje energije.

Još jedna prednost je poseban higijenski program koji temeljno čisti rublje, ostavljajući ga svježim i ugodnim za nošenje. Opcija ispiranja i centrifuge osigurava dodatnu sigurnost uklanjanjem viška vode iz odjeće.

Odaberite Whirlpool TDLR 6040L EU/N mašinu za pranje veša i opremite se uređajem koji nudi izuzetnu tehnologiju, raznovrsne programe pranja i visoku energetsku efikasnost.

Whirlpool Veš mašina TDLR 6040L
Karakteristike
Kapacitet
6
Broj obrtaja centrifuge
1000
Širina (u cm)
40
Visina (u cm)
90
Dubina (u cm)
60

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.