Eponuda.ba
Moj profil

Xiaomi Redmi Watch 4 Obsidian Black

od 206,00 KM
Naziv proizvoda: Xiaomi pametna ura Watch 4 Obsidian Black Doživite više, volite više!
Brend:Xiaomi

Xiaomi Redmi Watch 4 Obsidian Black

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Xiaomi pametna ura Watch 4 Obsidian Black

Doživite više, volite više!

  • AMOLED 1,97" ekran: Redmi Watch 4 ima nadograđeni AMOLED 1,97" ekran, koji nudi vrhunsko vizuelno iskustvo sa svojom glatkom i svilenkastom brzinom osvežavanja od 60Hz. Površina ekrana je povećana za 26%, a maksimalna svjetlina ekrana je 600 nita, pružajući nevjerovatnu jasnoću i svjetlinu.
  • Izdržljiv i moderan dizajn: Po prvi put, Redmi Watch 4 dolazi sa čvrstim i pouzdanim okvirom od legure aluminijuma, koji poboljšava ukupan utisak ljubitelja ove serije. Sat je dostupan u dvije boje, što vam omogućava da podignete svoj modni stil. Također ima rotirajuću krunu od nehrđajućeg čelika, koja dodaje sofisticiranost čak i najsitnijim detaljima.
  • Dugotrajno trajanje baterije: Sa velikom baterijom od 470 mAh i energetski efikasnim čipom, Redmi Watch 4 je dizajniran za dugovječnost. Uživajte u do 20 dana trajanja baterije u normalnom načinu rada i do 10 dana uz Always On Display.
  • 200+ Elegantnih brojčanika: Izrazite svoju individualnost uz široku paletu brojčanika Redmi Watch 4. Lako prilagodite svoj jedinstveni stil raznim zabavnim motivima i prilagodljivim komponentama, kombinirajući stil i funkcionalnost.
  • Besprekorna povezanost: ostanite povezani sa svojim pametnim telefonom putem Bluetooth-a, što vam omogućava da budete u toku sa svojim telefonskim pozivima i lako ih odbijate putem sata. Uz ugrađeni mikrofon i zvučnik, možete bez napora sudjelovati u telefonskim pozivima bez potrebe da vadite pametni telefon.
  • Napredno praćenje zdravlja: Konfiguracija PPG senzora je nadograđena tako da uključuje 4 kanala za poboljšanu preciznost praćenja zdravlja. Redmi Watch 4 prati stanja spavanja u realnom vremenu, uključujući dubok san, lagani san i REM, koristeći posebne naučne tehnologije za praćenje sna. Takođe nudi mogućnost praćenja zasićenosti krvi kiseonikom (SpO2), otkucaja srca i nivoa stresa. Iako nije dizajniran kao medicinski uređaj, kontinuirano praćenje zdravlja može pomoći u poboljšanju vaših navika.
  • Podržava više od 150 sportskih režima: Redmi Watch 4 podržava preko 150 sportskih modova uključujući trčanje na otvorenom i u zatvorenom, hodanje, vožnju bicikla i još mnogo toga. Opremljen nezavisnim GNSS satelitskim sistemom za pozicioniranje, sat precizno prati vaše korake i snima vaše rute. Sa 5ATM certifikatom vodootpornosti, otporan je i na kapljice vode.
  • Mi Fitness aplikacija: Lako pristupite sveobuhvatnim izvještajima o podacima snimljenim na satu, poput dnevne zdravstvene statistike i sportskih dostignuća, putem Mi Fitness aplikacije, koja povezuje sat s vašim pametnim telefonom.
Redmi Redmi Watch 4 Obsidian Black
Karakteristike
GPS
Bluetooth
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

9:46apr 2024Vrijeme čitanja: 1 min

Xiaomi video test

undefined

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.