Eponuda.ba
Moj profil

Zilan Uvijač za kosu, do 200 °C max., 90 W - ZLN9419

od 28,00 KM
ZILAN ZLN9419 Uvijač za kosu, do 200°C, 90W Podignite svoju igru oblikovanja kose uz ZILAN ZLN9419 uvijač za kosu. Dizajniran s trostrukom cijevi, ovaj uvijač vam omogućava da bez napora kreirate prekrasne kovrče i valove. Keramička površina osigurava nježno i glatko oblikovanje, ostavljajući kosu sjajnom i zdravom. Sa maksimalnom temperaturom od 200 stepeni Celzijusa, ovaj uvijač za kosu nudi raznovrsne opcije stilizovanja za različite tipove kose. Ugrađeni svjetlosni indikator i mehaničko dug
Brend:Zilan

Zilan Uvijač za kosu, do 200 °C max., 90 W - ZLN9419

Opis i karakteristike

ZILAN ZLN9419 Uvijač za kosu, do 200°C, 90W

Podignite svoju igru oblikovanja kose uz ZILAN ZLN9419 uvijač za kosu. Dizajniran s trostrukom cijevi, ovaj uvijač vam omogućava da bez napora kreirate prekrasne kovrče i valove. Keramička površina osigurava nježno i glatko oblikovanje, ostavljajući kosu sjajnom i zdravom.

Sa maksimalnom temperaturom od 200 stepeni Celzijusa, ovaj uvijač za kosu nudi raznovrsne opcije stilizovanja za različite tipove kose. Ugrađeni svjetlosni indikator i mehaničko dugme omogućavaju vam da lako prilagodite temperaturu prema vašim željama i postignete savršen stil.

Promjer cijevi od 25 mm osigurava kovrče srednje veličine koje mogu biti i elegantne i razigrane. Uvijač je opremljen kablom koji se okreće za 360 stepeni, pružajući fleksibilnost i jednostavnu upotrebu. Recite zbogom zapetljanim konopcima!

Keramičke kopče na uvijaču dizajnirane su da sigurno drže vašu kosu na mjestu, osiguravajući dugotrajne i definirane kovrče. Oni također pomažu u ravnomjernoj distribuciji topline po vašoj kosi, smanjujući rizik od oštećenja.

ZILAN ZLN9419 uvijač za kosu nije samo moćan alat za oblikovanje kose, već i moderan dodatak vašoj rutini nege kose. Njegova elegantna crna boja dodaje dašak elegancije vašoj kolekciji ljepote.

Ključne karakteristike:
  • Maksimalna temperatura: do 200 stepeni Celzijusa
  • Snaga: 90W
  • Prečnik cevi: 25 mm
  • Funkcije: Klizno dugme za podešavanje temperature i kontrolu uključivanja/isključivanja
  • Rotirajući kabl za 360 stepeni za jednostavno rukovanje
  • Keramički premaz za glatko i nježno oblikovanje
  • Dimenzije: Visina: 35 cm, Dužina: 11 cm, Širina: 10 cm

Podignite svoju rutinu friziranja uz ZILAN ZLN9419 uvijač za kosu. Kreirajte zapanjujuće kovrče s lakoćom i postignite rezultate salonskog kvaliteta iz udobnosti vlastitog doma.

Floria Uvijač za kosu, do 200 °C max., 90 W - ZLN9419
Dizajni
Boja proizvoda
Crno
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.