Eponuda.ba

Amazfit GTS 4 ROSEBUD PINK

399,00 KM
Digital city
Brend:Amazfit

Amazfit GTS 4 ROSEBUD PINK

Trenutno najbolja ponuda:

399,00 KMu Digital city

Opis i karakteristike

Značajke

BrendAmazfit
BluetoothDa
GPSDa
Širina narukvice (u mm)42.7
Tip ekranaAMOLED
Veličina ekrana (u inch)4.44
Amazfit AMAZFIT GTS 4 ROSEBUD PINK

Video test / stručna recenzija proizvoda

10:00dec 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Amazfit GTS 4 video test

Pregled Amazfit GTS 4: Fantastičan pratilac zdravlja i fitnesa sa poboljšanim pametnim karakteristikama

Da, to je sjajan mali sat! Amazfit mi je poslao novi GTS 4 da ga testiram i podelim neke misli. I osećao sam se jako loše jer prve cele nedelje kada sam ga imao, zaista nisam mogao mnogo da ga testiram. Bilo je preko 100 stepeni u mom komšiluku, i jednostavno nisam mogao dugo da podnesem to. Provodeći malo više vremena sa njim u razumnijim uslovima, ovo je fantastična opcija za praćenje zdravlja i fitnesa, a srećan sam što vidim i neka poboljšanja u pametnim funkcijama.

Dizajn i korisnički interfejs

GTS 4 je čist, jednostavan sat sa pravougaonim izgledom uglačanog kamena, koji bi ovih dana trebao biti prilično poznat. Očigledno, postoji ekran osetljiv na dodir – to je lep OLED. Ali postoji i kruna za klik koja može da se kreće kroz korisnički interfejs. Samo malo okreneš ovo malo dugme ovde. Zaista lako se pokreće i pokreće sa poznatim rasporedom i interakcijama. Kako prevlačite preko ekrana. Ovo pokreće novi Zepp OS 2, i videli smo da je mnogo truda uloženo u softver. Gomila malih apleta, još aplikacija za instaliranje. GTS 4 podržava Amazon Alexa asistenta za glasovne radnje.

Poboljšano praćenje zdravlja i fitnesa

GTS 4 dolazi sa novim senzorom za 24-časovni puls i praćenje kiseonika u krvi, uz poboljšano praćenje sna i stresa. Takođe ima novi GPS senzor, koji je mnogo precizniji nego na većini drugih satova. Više fitnes režima za vežbe i više lokalnog skladišta za reprodukciju muzike. Prateća aplikacija na telefonu je poboljšana za praćenje i deljenje svih vaših podataka. Haptici na satu su takođe zaista lepi. Pojedinačni meni i izbori za navigaciju su hrabri, uz malo treperenja za upozorenja.

Trajanje baterije je iznenađujuće dobro. Ocenjen je za četiri dana teške upotrebe ili 30 dana režima sata. Brojevi iz stvarnog sveta koje sam dobio bili su mnogo bolji nego što sam očekivao. Vodio sam ovo skoro dve nedelje uz samo povremeno svakodnevno praćenje i nekoliko treninga tokom cele nedelje. Imao sam mesta na bateriji još dan-dva. Jedini razlog zbog kojeg sam ga dopunio bio je da dobijem najnovije ažuriranje firmvera, za koje je potrebno najmanje 30% punjenja. Mogao sam i duže. Ovo je jedna od odlučujućih tačaka za kupovinu GTS 4. Malo je skupo pokriti samo osnove. Ovih dana možete dobiti praćenje koraka, pa čak i praćenje otkucaja srca za mnogo manje. Način na koji pasivno pratim tu vrstu podataka, GTS 4 je previše. Ali kada počnete da gurate vežbe i malo više kopate po svojim zdravstvenim podacima, ove karakteristike zaista zablistaju.

Pozitivne strane:

  • Poboljšano praćenje zdravlja i kondicije
  • Odlično trajanje baterije
  • Odgovarajući korisnički interfejs i ekran osetljiv na dodir
  • Lep dizajn i kvalitet izrade
  • Podrška za glasovne radnje i telefonske pozive

Negativne strane:

  • Ograničena funkcionalnost pametnog sata
  • Beta režim kamere ne radi sa svim uređajima
  • Skupo u poređenju sa osnovnim fitnes trackerima
  • Ograničene mogućnosti pretvaranja govora u tekst
  • Konkurencija sličnih fitnes trackera

 

Sve u svemu, Amazfit GTS 4 je solidan izbor za one koji traže praćenje zdravlja i fitnesa sa nekim pametnim funkcijama. Njegove poboljšane mogućnosti praćenja zdravlja, dugo trajanje baterije i korisnički interfejs koji reaguje čine ga dostojnim konkurentom na tržištu. Iako možda ne nudi sve funkcionalnosti punog pametnog sata, GTS 4 radi pohvalan posao u svom osnovnom skupu funkcija. Sa svojim elegantnim dizajnom i dobrom kolekcijom brojčanika, Android Wear-u daje ozbiljnu šansu za svoj novac. Ako dajete prioritet praćenju fitnesa i zdravlja u odnosu na opsežne funkcije pametnog sata, GTS 4 je definitivno vredan razmatranja.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.