Eponuda.ba
Moj profil

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm BT SM-R880NZSAEUF

Trenutno nema ponuda za taj proizvod.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm BT SM-R880NZSAEUF Otkrijte Samsung Galaxy Watch 4 Classic, pametni sat dizajniran da upotpuni vaš aktivan životni stil. Sa svojim elegantnim dizajnom i naprednim funkcijama, ovaj sat je savršen pratilac za vaše dnevne aktivnosti. Kompatibilan sa Samsung uređajima Pametni satovi Samsung Galaxy Watch 4 serije kompatibilni su samo sa Samsung uređajima i nisu kompatibilni sa Apple iOS ili Huawei uređajima. Upoznajte svoje tijelo Pratite svoj napredak u fitnesu uz
Brend:Samsung

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm BT SM-R880NZSAEUF

Opis i karakteristike

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm BT SM-R880NZSAEUF

Otkrijte Samsung Galaxy Watch 4 Classic, pametni sat dizajniran da upotpuni vaš aktivan životni stil. Sa svojim elegantnim dizajnom i naprednim funkcijama, ovaj sat je savršen pratilac za vaše dnevne aktivnosti.

Kompatibilan sa Samsung uređajima

Pametni satovi Samsung Galaxy Watch 4 serije kompatibilni su samo sa Samsung uređajima i nisu kompatibilni sa Apple iOS ili Huawei uređajima.

Upoznajte svoje tijelo

Pratite svoj napredak u fitnesu uz naš prvi pametni sat koji praktično mjeri sastav vašeg tijela. Otkrijte svoj postotak tjelesne masti, skeletne mišićne mase, vode u tijelu i još mnogo toga što će vam pomoći da postignete svoje fitnes ciljeve. Samsung BioActive senzor i naš najnoviji čip najveće su inovacije za pametni sat Galaxy Watch do sada. Sa samo dva prsta možete izvršiti BIA mjerenja za samo 15 sekundi, bilo gdje i bilo kada.

Praćenje tjelesne kompozicije u realnom vremenu

Novi Samsung BioActive senzor bilježi sastav vašeg tijela u realnom vremenu i pruža ažuriranja dok radite na svojim zdravstvenim ciljevima.

Grupni izazovi

Uživajte u svakom koraku koji napravite sa svojom porodicom i prijateljima uz pametni sat Galaxy Watch 4. Pratite svoje korake i takmičite se sa svojim prijateljima u zabavnim izazovima putem liste najboljih rezultata uživo. Zaradite značke i bodove kako biste svoje vježbe učinili ugodnijim i društveno korisnijim.

Odaberite svoj trening i ostanite na putu

Pratite svoje aktivnosti i rezultate vježbanja na satu i telefonu. Brojite korake, provjerite sagorijevanje kalorija i ostanite na pravom putu uz GPS podršku. Galaxy Watch4 detektuje vaše fizičke aktivnosti kako bi pratio vaše rutine i podržava preko 90 vrsta treninga za preciznije izveštaje o vežbanju.

Heart Health Insights

Doživite Samsung BioActive senzor, koji mjeri EKG i krvni pritisak u realnom vremenu. Nakon početne kalibracije, senzori brzo provjeravaju vaš krvni tlak. Također možete provjeriti ima li nepravilnih otkucaja srca i ritma putem EKG-a i poslati podatke direktno na svoj telefon radi lakšeg dijeljenja.

Praćenje spavanja

Funkcija praćenja sna otkriva i holistički analizira različite faze sna tokom vaših sati odmora. Poboljšane opcije mjerenja omogućuju vam da provjerite nivo kiseonika u krvi i obrasce hrkanja (ne implicirajući da hrčete). Osim toga, dostupni su napredni uvidi koji će vam pomoći da bolje razumijete svoje obrasce spavanja.

Doživite Samsung Galaxy Watch 4 Classic i podignite svoje fitnes putovanje na viši nivo. Izvucite maksimum iz svakog treninga i ostanite povezani dok ste u pokretu.

Samsung Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm BT SM-R880NZSAEUF
Karakteristike
Veličina ekrana (u inch)
1.2
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.