Eponuda.ba
Moj profil

AOC MONITOR AOC LED 24G2SPU/BK Gaming 165Hz

od 379,00 KM
Monitor AOC LED 24G2SPU/BK Gaming 165Hz (23.8 1920x1080, IPS, GSync, 1ms, 6 game modes, 2xHDMI, 1 x VGA, 1xDP, USBHub, Speakers, Full ERGO) BlackRed, 3y
Brend:AOC

AOC MONITOR AOC LED 24G2SPU/BK Gaming 165Hz

Opis i karakteristike

AOC Gaming 24G2SPU/BK - G2 serija LED gaming monitor

Uronite u svijet igara uz AOC Gaming 24G2SPU/BK. Ovaj LED monitor dolazi sa ekranom od 23,8" i pruža zadivljujuće Full HD (1080p) slike uz nevjerovatno brzu brzinu osvježavanja od 165 Hz. Sa svojim IPS panelom, možete uživati u širokim uglovima gledanja od 178°, horizontalno i vertikalno, osiguravajući precizne i žive boje iz bilo kog ugla.

Brza i tečna igra

Uz munjevito vrijeme odziva od 1 ms, AOC Gaming 24G2SPU/BK osigurava glatku igru uz minimalno zamućenje pokreta. Bilo da igrate brze akcione igre ili ronite u intenzivne bitke, ovaj monitor prati svaki korak, dajući vam konkurentsku prednost.

Imerzivno vizuelno iskustvo

Sa svjetlinom od 300 cd/m² i omjerom kontrasta od 1000:1, AOC Gaming 24G2SPU/BK pruža živopisne i realistične slike koje poboljšavaju vaše iskustvo igranja. Njegov USB 3.1 Gen 2 čvorište omogućava vam praktično povezivanje drugih uređaja, dok njegova VESA kompatibilnost i podesiva visina olakšavaju pronalaženje savršene pozicije za gledanje.

Elegantan dizajn

AOC Gaming 24G2SPU/BK ima elegantan crno-crveni dizajn koji dodaje dašak stila vašoj postavci za igranje. Njegovi tanki okviri pružaju besprekorno iskustvo sa više monitora, omogućavajući vam da u potpunosti uronite u svoje igre.

specifikacije:
  • Veličina ekrana: 23,8"
  • Rezolucija: 1920 x 1080 piksela
  • Brzina osvježavanja: 165 Hz
  • Svjetlina: 300 cd/m²
  • Vrijeme odziva: 4 ms
  • Tip panela: IPS
  • Povezivanje: 2x HDMI, VGA, DisplayPort
  • Integrisani zvučnici
  • Boja: crna, crvena
Dimenzije (sa postoljem):
  • Širina: 53.905 cm
  • Dubina: 22.736 cm
  • Visina: 37.461 cm
  • Težina: 4,41 kg

Doživite igranje igara kao nikada prije uz AOC Gaming 24G2SPU/BK. Njegova visoka stopa osvježavanja, brzo vrijeme odziva i zadivljujući vizuelni prikazi čine ga savršenim izborom za igrače koji žele podići svoju igru na viši nivo.

Garancija: Ovaj proizvod dolazi sa ograničenom 3-godišnjom garancijom proizvođača za vaš mir.

AOC Monitor 24 24G2SPU/BK FHD IPS Gaming 165Hz
Karakteristike
Osvežavanje
165 Hz
Odziv
1 ms
Rezolucija ekrana
1920 x 1080
Dijagonala ekrana (inch)
23.8
Tip panela
IPS
Tip adaptivne sinhronizacije
FreeSync Premium
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

10:51sep 2023Vrijeme čitanja: 3 min

AOC 24 24G2SPU video test

Pregled AOC 24 G2 SPU monitora: da li je vredno nadogradnje?

Poslednji AOC-ov 24-inčni IPS monitor sa visokom brzinom osvežavanja bio je ogroman uspeh na tržištu, tako da su očekivanja za njegovu zamenu, AOC 24 G2 SPU, velika. Jedna od glavnih nadogradnji ovog novog modela je poboljšana brzina osvežavanja od 165Hz sa novog IPS panela. Ali da li je to još uvek kralj brda? Da li je vredno vašeg teško zarađenog novca? Hajde da saznamo.

Netačne tvrdnje o vremenu odgovora

AOC tvrdi da ovaj monitor ima vreme odziva od jedne milisekunde, ali ovo je pogrešna izjava. Vreme odziva na koje se pozivaju je MPRR (vreme odziva pokretne slike), a ne vreme odziva piksela. U stvarnosti, vreme odziva ovog monitora je mnogo veće, u rasponu od 10,6 milisekundi do preko 17 milisekundi. Čak i sa omogućenim overdriveom, rezultati nisu impresivni, jer neki prelazi traju 13 do 14 milisekundi. Čini se da režimi overdrive-a nisu dobro podešeni, što dovodi do prekoračenja u prelazu RGB 0 do 204.

Pristojno iskustvo igranja

Uprkos sporijem vremenu odziva, iskustvo igranja na AOC 24 G2 SPU je i dalje prijatno. Brzina osvežavanja od 165 Hz je lepa karakteristika, a boje na panelu su žive i tačne. Monitor takođe ima dobro kašnjenje u unosu, što čini da igranje bude osetljivo. Međutim, to možda nije najbolji izbor za takmičarske esport igre.

Impresivna tačnost boja i osvetljenost

AOC 24 G2 SPU nudi odličnu tačnost boja, sa prosečnom deltom E ispod jedan. To ga čini pogodnom opcijom i za igranje i za kreiranje sadržaja. Panel pokriva oko 91% DC IP3 spektra, pružajući žive i bogate boje. Osvetljenost panela je takođe veća od onoga što AOC tvrdi, dostižući skoro 500 nita umesto reklamiranih 300 nita.

Podesivo postolje i opcije povezivanja

Monitor dolazi sa postoljem koje nudi podešavanje visine, nagib, okretanje, pa čak i opciju rotiranja ekrana u portretni režim. Takođe ima pristojan opseg mogućnosti povezivanja, uključujući USB 3 čvorište sa četiri porta, HDMI 1.4 portove, DisplaiPort 1.2, VGA port (za kompatibilnost sa starijim uređajima) i audio ulazne i izlazne portove. Meni na ekranu se kontroliše preko odvojenih tastera sa strane, iako bi prekidač u stilu džojstika bio zgodniji.

Pozitivne:

  • Brzina osvežavanja od 165 Hz
  • Žive boje
  • Odlična tačnost boje
  • Dobro kašnjenje unosa
  • Podesivo postolje i brojne mogućnosti povezivanja

Negativne:

  • Netačne tvrdnje o vremenu odgovora
  • Ograničene performanse overdrive-a
  • Nije idealno za takmičarske esport igre
  • Nema prave HDR podrške
  • Kontrola dugmeta umesto džojstika

U zaključku, AOC 24 G2 SPU je pristojna opcija za one koji traže jeftin monitor sa brzinom osvežavanja od 165 Hz. Vremena odgovora možda neće biti tako brza kao što se oglašava, ali za prosečnog gejmera to ne bi trebalo da bude problem. Preciznost boja i nivo osvetljenosti su impresivni, a podesivo postolje i opcije povezivanja doprinose njegovoj vrednosti. Međutim, ako je originalni AOC 24 GTU i dalje dostupan po nižoj ceni, to bi mogla biti bolja opcija dok ne ponestane zaliha. Sve u svemu, AOC 24 G2 SPU je solidan izbor za igrače i kreatore sadržaja.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.