Eponuda.ba
Moj profil

Beko ugr.ploča HIC 64102

od 399,00 KM
Naziv proizvoda: Beko ploča za ugradnju HIC 64102 Otkrijte lakoću kuvanja uz Beko HIC 64102 ugradbenu ploču za kuhanje, savršeno dizajniranu da se uklopi u vaš kuhinjski prostor. Staklokeramička površina: Uživajte u brzom zagrevanju i jednostavnom održavanju sa staklokeramičkom pločom za kuvanje koja unosi efikasnost i eleganciju u vaše iskustvo kuvanja. 4 zone grijanja: Pripremite razna jela istovremeno sa 4 prostrane grejne zone koje pružaju fleksibilnost u vašem kuvanju. Indikator toplote: S
Brend:Beko

Beko ugr.ploča HIC 64102

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Beko ploča za ugradnju HIC 64102

Otkrijte lakoću kuvanja uz Beko HIC 64102 ugradbenu ploču za kuhanje, savršeno dizajniranu da se uklopi u vaš kuhinjski prostor.

Staklokeramička površina:

Uživajte u brzom zagrevanju i jednostavnom održavanju sa staklokeramičkom pločom za kuvanje koja unosi efikasnost i eleganciju u vaše iskustvo kuvanja.

4 zone grijanja:

Pripremite razna jela istovremeno sa 4 prostrane grejne zone koje pružaju fleksibilnost u vašem kuvanju.

Indikator toplote:

Sigurnost je na prvom mjestu s indikatorom preostale topline, koji vam pokazuje kada je ploča za kuhanje hladna i spremna za čišćenje.

Jednostavne kontrole:

Precizno i jednostavno podesite temperaturu zahvaljujući klasičnim kontrolama, osiguravajući ugodno kulinarsko iskustvo.

Otkrijte nove dimenzije kuvanja uz Beko HIC 64102 ugradbenu ploču za kuhanje. Dizajnirana za savremeno domaćinstvo, ova ugradbena ploča za kuhanje pruža efikasnost i stil sve u jednom. Staklokeramička površina, osim brzog zagrijavanja, nudi i jednostavno održavanje, pružajući vam više slobodnog vremena nakon ukusnih obroka.

Četiri različite zone grijanja omogućavaju vam da pripremate razna jela istovremeno, savršeno za one koji vole eksperimentirati u kuhinji. Uz intuitivnu kontrolu, moći ćete precizno podesiti temperaturu i postići savršenstvo u svakom receptu.

Uključen indikator topline osigurava da vas ploča za kuhanje nikada neće neugodno iznenaditi. Inteligentni sistem vas obavještava kada je ploča za kuhanje dovoljno hladna da se može bezbedno očistiti, bez brige da ćete se opeći.

Zakoračite u svijet u kojem je kuhanje nove generacije jednostavno i ugodno. Svojom elegantnom crnom završnom obradom i pravougaonim dizajnom, Beko HIC 64102 dodaje dašak modernog šarma vašoj kuhinji. Dodajte ovu ugradbenu ploču za kuhanje u svoju kuhinju i uživajte u svim kulinarskim specijalitetima koje možete napraviti.

Beko Beko ugr.ploča HIC 64102
Karakteristike
Širina (u cm)
58
Način rukovanja
Mehaničko (prekidač)
Vrsta ploče
Nezavisna
Tip ploče
Staklokeramička
Energetski razred
A
Dubina (u cm)
51
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.