Eponuda.ba
Moj profil

Beko Pegla za vertikalno peglanje STM 6120 W

od 79,20 KM
Snaga: 2000 WTip: Na paruGarancija: 2 godina/e
Brend:Beko

Beko Pegla za vertikalno peglanje STM 6120 W

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Beko vertikalno gvožđe STM 6120 W

Snaga: Sa snažnim 2000 W, ova pegla se brzo zagreva i obezbeđuje efikasno peglanje uz kontinuirani izlaz pare od 28 g/min.

Keramička podloga: bez napora klizi po svim vrstama tkanina, štiteći i olakšavajući proces peglanja.

LCD ekran: Sadrži moderan dizajn sa lako čitljivim ekranom koji prikazuje varijabilne nivoe pare i svetlosne indikatore.

Sigurnost: Dodatna sigurnost tokom upotrebe je osigurana automatskim isključivanjem nakon 8 minuta neaktivnosti i zaštitom od pregrijavanja.

Pogodnost: Sistem protiv kapanja i dugme za zaključavanje pare čine peglanje jednostavnijim i udobnijim.

Tražite li pouzdanog saveznika u borbi protiv bora na vašoj odjeći? Beko Vertical Iron STM 6120 W je tu da vam olakša svakodnevne zadatke. Zahvaljujući snazi od 2000 W, ova pegla se brzo zagreva i spremna je za rad u trenu. Kontinuirani izlaz pare od 28 g/min osigurava da se čak i najtvrdokornije bore uklone bez napora.

Keramički đon je dizajniran da glatko klizi po različitim materijalima, štiteći vašu odjeću i čini peglanje lakšim nego ikad. Dodatno, LCD ekran vam omogućava da lako pratite i prilagođavate nivoe pare po potrebi, čineći peglanje efikasnijim i prilagođenim vašim potrebama.

Sigurnost je na prvom mjestu, zbog čega je Beko glačalo opremljeno automatskim isključivanjem i zaštitom od pregrijavanja, što vam omogućava peglanje bez brige. Sistem protiv kapanja i dugme za zaključavanje pare sprečavaju neželjene incidente i doprinose lakšem rukovanju.

Sa svim ovim karakteristikama, Beko vertikalno glačalo je praktičan izbor za svakoga ko cijeni kvalitet i efikasnost. Ne dozvolite da vam bore pokvare izgled - odaberite Beko STM 6120 W i uživajte svaki dan u savršeno ispeglanoj odjeći. Dodajte ga u košaricu i recite zbogom brigama o peglanju!

Beko Pegla za vertikalno peglanje STM 6120 W
Karakteristike
Snaga (u W)
2000
Kapacitet vodenog rezervoara
0.23
Kontinuirano ispuštanje pare
28
Vertical steam funkcija
Boja proizvoda
Crno, Belo
Snaga
2200
Funkcija Anti-drip
Uklanjanje kamenca i čišćenje
Tip uređaja
Ručni aparat za peglanje na paru
Sadrži četku
Materijal ploče
Keramika
Merna posuda
Tip kontrolera
Na dodir
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.