Eponuda.ba
Moj profil

Beko Pročišćivač zraka ATP 5500 N

335,16 KM
Omega Shop
Opis proizvoda: Beko pročišćivač zraka ATP 5500 N Doživite osvežavajući i čist vazduh u svom domu uz Beko prečistač vazduha ATP 5500 N. Ovaj uređaj efikasno uklanja nečistoće i poboljšava kvalitet vazduha koji udišete. Energetska efikasnost: Dizajniran da bude energetski efikasan sa snagom od 36 W, ovaj pročišćivač zraka osigurava da se možete fokusirati na poboljšanje kvaliteta zraka u svom prostoru bez brige o visokim računima za struju. Režim mirovanja: uživajte u mirnom snu uz tihi rad i či
Brend:Beko

Beko Pročišćivač zraka ATP 5500 N

Trenutno najbolja ponuda:

335,16 KMu Omega Shop

Opis i karakteristike

Opis proizvoda: Beko pročišćivač zraka ATP 5500 N

Doživite osvežavajući i čist vazduh u svom domu uz Beko prečistač vazduha ATP 5500 N. Ovaj uređaj efikasno uklanja nečistoće i poboljšava kvalitet vazduha koji udišete.

Energetska efikasnost: Dizajniran da bude energetski efikasan sa snagom od 36 W, ovaj pročišćivač zraka osigurava da se možete fokusirati na poboljšanje kvaliteta zraka u svom prostoru bez brige o visokim računima za struju.

Režim mirovanja: uživajte u mirnom snu uz tihi rad i čist zrak. Režim mirovanja omogućava prečišćivaču zraka da radi tiho dok se odmarate, osiguravajući neprekidan san.

Podesiva podešavanja: Prilagodite brzinu protoka vazduha prema vašim potrebama. Bilo da želite brzo prečišćavanje ili tiši rad, Beko prečistač zraka nudi opcije koje zadovoljavaju vaše zahtjeve.

Ionizator: Iskoristite dodatnu prednost ionizacije, koja pomaže u neutralizaciji neugodnih mirisa i smanjenju prisutnosti alergena u zraku. Lako dišite i oslobodite se iritacija.

Beko pročišćivač zraka ATP 5500 N je savršen izbor za one koji cijene čist i svjež zrak u svojim domovima. Sa kompaktnim dimenzijama od 22 x 40,5 x 22 cm i težinom od samo 3 kg, lako ga možete postaviti u bilo koji kutak vašeg doma. Zajedno sa primarnim filterom, ovaj uređaj efikasno eliminiše prašinu i druge čestice iz vazduha, obezbeđujući zdravije okruženje za vas i vašu porodicu.

Njegova energetska efikasnost vam omogućava da koristite ovaj pročišćivač zraka svakodnevno bez brige o potrošnji energije. Režim mirovanja i podesive postavke brzine protoka zraka čine ga idealnim za noćnu upotrebu ili mirnije trenutke tokom dana. Jonizator dodatno poboljšava kvalitetu zraka, čineći ga svježijim i ugodnijim za disanje.

Učinite Beko pročišćivač zraka ATP 5500 N dijelom vašeg svakodnevnog života i doprinijete zdravijem i ugodnijem životnom prostoru. Uživajte u blagodatima čistog zraka svaki dan i osigurajte da vi i vaša porodica možete lakše disati. Iskoristite priliku da poboljšate kvalitet svog života dodavanjem Beko pročišćivača zraka u svoj dom već danas!

Beko Pročišćivač zraka ATP 5500 N
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.