Eponuda.ba
Moj profil

DeLonghi za kafu DeLonghi ECP31.21

od 270,00 KM
DeLonghi espresso aparat za kafu model ECP 31.21 je idealan za kuhanje autenticne espresso kafe, ali i drugih kafa s mlijekom, kao što su cappuccino ili latte. Aparat ima 15 bara tlaka za pripremu espressa, što je standard za visokokvalitetne espresso aparate. ECP 31.21 ima ugraden sistem za pjenjenje mlijeka, što vam omogucuje da napravite savršeno kremasti cappuccino ili latte.Pročitaj više
Brend:DeLonghi

DeLonghi za kafu DeLonghi ECP31.21

Opis i karakteristike

DeLonghi KAVNI ESPRESSO AVTOMAT DELONGHI ECP 31.21

Doživite vrhunsko iskustvo pripreme kafe uz DeLonghi KAVNI ESPRESSO AVTOMAT DELONGHI ECP 31.21. Ova moćna espresso mašina dizajnirana je da svaki put isporučuje ukusnu kafu, sa svojim impresivnim karakteristikama i elegantnim dizajnom.

Snaga i pritisak

DeLonghi ECP 31.21 radi na 1100 vati, osiguravajući brz i efikasan proces kuvanja. Uz pritisak pumpe od 15 bara, možete očekivati bogate i pune okuse kafe u svakoj šoljici.

Rezervoar za vodu koji se može ukloniti

Rezervoar za vodu od 1,1 litara se lako uklanja, što omogućava praktično punjenje i čišćenje. Vidljivi indikator nivoa vode osigurava da nikada ne ostanete bez vode tokom procesa kuvanja kafe.

Izdržljivi kotao od nerđajućeg čelika

Elegantan kotao od nehrđajućeg čelika osigurava izdržljivost i dugovječnost, dajući vam povjerenje da će vaš aparat za espresso izdržati test vremena.

Pumpa visokog pritiska

DeLonghi ECP 31.21 je opremljen pumpom visokog pritiska koja garantuje neverovatno ekstrakciju kafe, što rezultira robusnim ukusima i aromatičnim profilima.

Podesivi Cappuccino sistem

Sa podesivim cappuccino sistemom, možete personalizirati svoje iskustvo kafe sa savršenom količinom pjene za vaše kapućino.

Profesionalni držač filtera

Aparat dolazi sa profesionalnim držačem filtera za mljevenu kafu, osiguravajući optimalnu ekstrakciju i vrhunski okus kafe.

Dugmad laka za upotrebu

Pojedinačna dugmad vam omogućavaju da lako odaberete između kuvanja espresa ili pripreme kapućina, prema vašim željama.

Parna mlaznica sa regulacionim dugmetom

Mlaznica za paru ima dugme za regulaciju, što vam omogućava da kontrolišete ispuštanje pare za savršenu konzistenciju pene.

Funkcija tople vode

Uživajte u pogodnostima funkcije tople vode, savršeno za kuvanje čaja ili drugih toplih napitaka.

Cappuccino System

"Cappuccino System" miješa paru, zrak i mlijeko kako bi se proizvela bogata i kremasta pjena, što vam omogućava da napravite odlične kapućino baš kao profesionalni barista.

Mlaznica od 360 stepeni

Mlaznica od 360 stepeni omogućava lako manevrisanje i kontrolu dok koristite funkciju pare.

Automatsko isključivanje

Elektronski sistem automatskog isključivanja isključuje mašinu nakon 9 minuta neaktivnosti, obezbeđujući sigurnost i energetsku efikasnost.

Removable Tray Tray

Pladanj za kapanje koji se može ukloniti za veće šoljice za kafu, omogućavajući vam da uživate u kafi u većim šoljama do 130 mm visine.

Ploča za zagrijavanje šalica

Ploča za grijanje šoljica osigurava da se vaše šoljice za kafu prethodno zagreju, održavajući optimalnu temperaturu kafe za savršen ukus.

Compact Size

Sa dimenzijama od 185 x 240 x 305 mm, ovaj aparat za espresso savršeno se uklapa u svaku kuhinju ili kancelarijski prostor, dodajući dašak elegancije vašem postavu za kafu.

Podignite kuvanje kafe na viši nivo uz DeLonghi KAVNI ESPRESSO AVTOMAT DELONGHI ECP 31.21. Nabavite svoj još danas i prepustite se bogatim i aromatičnim okusima kafe barista kvaliteta!

Aparat za kafu DeLonghi ECP31.21
Karakteristike
Tipovi proizvoda
Aparati za espresso

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.