Eponuda.ba
Moj profil

Einhell akumulatorski pištolj za prskanje boje TC-SY 18/60 Li - SOLO

235,00 KM
Conrad
EINHELL akumulatorski pištolj za prskanje boje TCSY 18/60 Li Napon: 18 V Broj baterija u setu: 0 Kapacitet spremnika: 0,8 l
Brend:Einhell
  • Conrad
    Power X-Change TC-SY 18/60 Li-Solo sustav za raspršivanje boje Transportna količina (maks.) 650 ml/min

Einhell akumulatorski pištolj za prskanje boje TC-SY 18/60 Li - SOLO

Trenutno najbolja ponuda:

235,00 KMu Conrad

Opis i karakteristike

KOMPATIBILNOST:

Einhell akumulatorski pištolj za prskanje boje TC-SY 18/60 Li - SOLO je deo Power XChange porodice, što znači da je kompatibilan sa svim baterijama iz ove serije. Idealno rešenje za male i srednje radne površine.

FLEKSIBILNOST:

Sa mogućnošću regulacije protoka boje, ovaj uređaj ti omogućava precizno prilagođavanje nanošenja boje za postizanje optimalnih rezultata. Podesiva vazdušna kapa ti omogućava da biraš između horizontalnih, vertikalnih i okruglih mlazova.

JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE:

Sa odvojivom glavom za prskanje, čišćenje svih elemenata koji sprovode boju je lako i jednostavno. Održavanje uređaja brzim i jednostavnim.

ERGONOMIJA:

Mekana drška osigurava udobno i sigurno rukovanje, dok praktičan dodatak za kačenje omogućava odlaganje uređaja bez zauzimanja puno prostora.

DODACI:

Uz pištolj dolaze dve mlaznice za različite viskoznosti laka i glazure, četka za čišćenje, igla za čišćenje mlaznice, posuda od 100 ml za proveru viskoznosti i posuda za boju od 800 ml sa mernom skalom.

Einhell akumulatorski pištolj za prskanje boje TC-SY 18/60 Li - SOLO je savršen alat za sve tvoje projekte farbanja. Zahvaljujući Power XChange tehnologiji, ovaj uređaj ti pruža slobodu rada bez kablova, uz mogućnost korišćenja istih baterija za različite alate. Njegova prilagodljivost i lakoća korišćenja čine ga idealnim za različite vrste površina i materijala.

Sa sposobnošću da isporuči do 650 ml boje u minuti, ovaj pištolj za farbanje obećava brzo i efikasno obavljanje posla. Regulacija količine boje i podesiva mlaznica omogućavaju ti da postigneš savršen završni sloj, bez obzira na projekat koji imaš u planu.

Ergonomski dizajniran sa mekanom drškom i praktičnim dodatkom za kačenje, ovaj pištolj za farbanje je udoban za korišćenje i lako se skladišti. Dodaci koji dolaze uz pištolj, kao što su mlaznice, četka i posude za boju, osiguravaju da imaš sve što ti je potrebno za početak rada.

Započni svoj sledeći projekat farbanja sa Einhell akumulatorskim pištoljem za prskanje boje TC-SY 18/60 Li - SOLO i uživaj u profesionalnim rezultatima. Naruči svoj primerak danas i otkrij koliko je lako postići savršen izgled sa pravim alatom!

Registruj svoj novi Einhell uređaj najkasnije 30 dana od datuma kupovine i ostvari produženu garanciju. Više detalja pogledaj na stranici 3 godine Einhell garancije.

Einhell Power X-Change TC-SY 18/60 Li-Solo sustav za raspršivanje boje Transportna količina (maks.) 650 ml/min
Karakteristike
Tipovi proizvoda
Pištolji za farbanje
Tipovi proizvoda
Električni pištolji za farbanje
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.