Eponuda.ba
Moj profil

Einhell TC-SY 600 S Sistem za farbanje 600 W Isisna količina (maks.) 1000 ml/min

255,00 KM
Conrad
Einhell TC-SY 600 S Sistem za farbanje - 600 W Einhell TC-SY 600 S je inovativni električni sistem farbanja dizajniran za srednje do velike površine, što ga čini savršenim izborom kako za profesionalce tako i za DIY entuzijaste. Ovaj polustacionarni sistem posebno je prilagođen za prskanje lakova i glazura, kao i unutrašnjih zidnih boja, osiguravajući raznovrsnu primjenu za sve vaše slikarske potrebe. Fleksibilnost na dohvat ruke Uz podesivu kontrolu protoka boje i prilagodljivu mlaznicu, možet
Brend:Einhell

Einhell TC-SY 600 S Sistem za farbanje 600 W Isisna količina (maks.) 1000 ml/min

Trenutno najbolja ponuda:

255,00 KMu Conrad

Opis i karakteristike

Einhell TC-SY 600 S Sistem za farbanje - 600 W

Einhell TC-SY 600 S je inovativni električni sistem farbanja dizajniran za srednje do velike površine, što ga čini savršenim izborom kako za profesionalce tako i za DIY entuzijaste. Ovaj polustacionarni sistem posebno je prilagođen za prskanje lakova i glazura, kao i unutrašnjih zidnih boja, osiguravajući raznovrsnu primjenu za sve vaše slikarske potrebe.

Fleksibilnost na dohvat ruke

Uz podesivu kontrolu protoka boje i prilagodljivu mlaznicu, možete s lakoćom postići precizne vertikalne, horizontalne ili kružne uzorke prskanja. Ova funkcija omogućava precizno i fleksibilno prilagođavanje različitim zadacima, poboljšavajući vaše cjelokupno iskustvo slikanja.

Lako se čisti i održava

Čišćenje sistema nikada nije bilo lakše, zahvaljujući odvojivoj glavi za prskanje opremljenoj raznim mlaznicama. Ovaj dizajn minimizira vrijeme utrošeno na održavanje i pretvara proces čišćenja u jednostavan i ugodan zadatak, koji nalikuje dječjoj igri.

Superior Mobility

Dizajniran za praktičnost, Einhell TC-SY 600 S dolazi s udobnim remenom za rame i izdašnim crijevom za dovod zraka od 1,8 metara koje vam omogućava da se slobodno krećete dok radite. Ova mobilnost osigurava da možete lako slikati, bez obzira na prostor u kojem se nalazite.

Sveobuhvatan paket dodatne opreme

Ovaj sistem za farbanje se isporučuje sa dve mlaznice za različite viskozitetne boje i glazure, čašom za ispitivanje viskoziteta, četkom za čišćenje i iglom za čišćenje. Osim toga, uključuje čašu za farbanje od 800 ml sa sigurnim poklopcem, što ga čini idealnim za različite zadatke farbanja.

Prikladne aplikacije

TC-SY 600 S je opremljen za prskanje širokog spektra proizvoda uključujući osnovne premaze, prozirne lakove, završne završne obrade za vozila, tretmane mrlja i sredstva za zaštitu drveta koja se razrjeđuju vodom. Međutim, bitno je napomenuti da se ovaj sistem spreja ne smije koristiti za korozivne materijale, kisele tvari ili elastične i viskozne boje koje ne stvaraju kapljice.

Ključne karakteristike
  • Snažan motor od 600 W za efikasne performanse
  • Podesiv protok boje za optimalnu primjenu
  • Prilagodljiva mlaznica za svestrane uzorke prskanja
  • Odvojiva glava koja se lako čisti s više mlaznica
  • Visoka pokretljivost sa remenom za rame i crijevom za zrak od 1,8 m
  • Dolazi sa osnovnim dodacima za trenutnu upotrebu

Sistem za farbanje Einhell TC-SY 600 S redefiniše vaše slikarske projekte kombinovanjem snage, fleksibilnosti i korisnih karakteristika, što ga čini nezamjenjivim alatom za bilo koji posao farbanja.

Einhell TC-SY 600 S Sistem za farbanje 600 W Isisna količina (maks.) 1000 ml/min
Karakteristike
Tipovi proizvoda
Pištolji za farbanje
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.