Eponuda.ba
Moj profil

Einhell Akumulatorski udarni odvijač TE-CI 18 Li Brushless - Solo

Trenutno nema ponuda za taj proizvod.

Einhell Akumulatorski udarni odvijač TECI 18 Li Brushless Solo je snažan član Power XChange porodice. Kompatibilan je sa svim baterijama i punjačima iz linije. Zatezanje velikih i dugih vijaka je bez napora. NAPOMENA: baterije i punjač nisu uključeni. Pročitaj više
Brend:Einhell

Einhell Akumulatorski udarni odvijač TE-CI 18 Li Brushless - Solo

Opis i karakteristike

Einhell Expert Plus akumulatorski odvijač Power X-Change TE-CI 18/1 Li-Solo

Iskusite vrhunsku snagu i svestranost sa Einhell Expert Plus akumulatorskim odvijačem Power X-Change TE-CI 18/1 Li-Solo. Ovaj moćni akumulatorski udarni drajver bez četkica član je Einhell Power X-Change porodice, koji koristi sofisticiranu litijum-jonsku tehnologiju za pružanje izvanrednih performansi u raznim aplikacijama. TE-CI 18 Li udarni drajver bez četkica kompatibilan je sa svim baterijama i punjačima iz linije Power X-Change, nudeći praktičnost i fleksibilnost.

Opremljen motorom bez četkica, ovaj akumulatorski udarni drajver pruža veću snagu i duže vrijeme rada u usporedbi s tradicionalnim motorima s četkicama. Recite zbogom mehaničkom habanju i habanju, jer motor bez četkica osigurava izdržljivost i dugotrajne performanse. Možete bez napora zategnuti velike i dugačke šrafove uz pomoć Einhell-ovog snažnog udarnog drajvera, koji sadrži šesterokutni držač alata od 6,35 mm.

Fino podesiva elektronska kontrola brzine omogućava vam precizno podešavanje brzine prema materijalu na kojem radite, sprječavajući materijalnu štetu i preopterećenje. Savršen je za rad sa delikatnim i osetljivim materijalima, omogućavajući precizne i nežne operacije. Kompaktan i lagan dizajn smanjuje stres i umor na vašem tijelu, dok ergonomske meke površine pružaju udoban i siguran hvat.

Imajte na umu da ovaj proizvod ne uključuje bateriju ili punjač. Baterije i punjači za Power X-Change liniju proizvoda dostupni su zasebno.

Tehničke specifikacije
Prazan hod 0 min1 2300 min1
držač alata (šestougaoni) Držač bitova (6,35mm/¼")
Tip blokade bitova Navlaka za mehaničko zaključavanje
Maks. Obrtni momenat 140 Nm
2+1 Produžena garancija za Power X-Change uređaje!

Einhell nudi opciju produženja garancije za Power X-Change proizvode sa 24 na 36 meseci, potpuno besplatno! Jednostavno registrirajte svoj Einhell Power X-Change uređaj unutar prvih 90 dana od kupovine kako biste iskoristili dodatnu garanciju. Registrirajte se ovdje .

POWER XCHANGE – revolucionarni bežični sistem za slobodu u vašoj radionici i bašti.

Bežična sloboda - oslobodite svoju kreativnost.
Doživite neograničen rad bez kablova koji vas sputavaju, bez buke, bez izduvnih gasova i bez naprezanja pri rukovanju teškim alatima na plin.

SMART SAVINGS

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I BAŠTU

Sve što vam treba je jedna punjiva baterija za napajanje svih vaših alata u radionici, kući i vrtu. To znači da kada imate Power X-Change punjivu bateriju kod kuće, možete jednostavno kupiti alate bez baterija u budućnosti. To je pametan izbor koji vam štedi novac i štiti okoliš.

SISTEM AKTIVNOG UPRAVLJANJA BATERIJAMA

Kompjuterski potpomognut aktivni sistem upravljanja baterijama kontinuirano prati i kontroliše sve sigurnosne procese električnih komponenti i povezanog hardvera. To rezultira nizom prednosti:

  • DUŽI RADNI VEK BATERIJE
  • MAKSIMALNO VRIJEME RADA
  • OPTIMIZOVANA SNAGA ALATA
  • POVEĆANA SIGURNOST
Einhell Akumulatorski udarni odvijač TE-CI 18 Li Brushless - Solo
Karakteristike
Tip napajanja
Akumulatorsko
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.