Eponuda.ba
Moj profil

Einhell TC-CD 12 Li

od 129,90 KM
Einhell akumulatorski vrtalnik vijačnik TC-CD 12 Li 4513206 Einhell akumulatorski vrtalnik vijačnik TC-CD 12 Li 4513206 je svestran alat koji se može savršeno prilagoditi zahtjevima različitih materijala i vijaka. Sa elektronskom kontrolom brzine i funkcijom podesivog momenta, ovaj alat osigurava precizno i efikasno bušenje i uvrtanje šrafova. Brzoizmjenjiva stezna glava s automatskim zaključavanjem vretena omogućava izmjenu nastavki bez alata, što je čini nevjerovatno praktičnom i jednostavnom
Brend:Einhell

Einhell TC-CD 12 Li

Opis i karakteristike

Einhell akumulatorski vrtalnik vijačnik TC-CD 12 Li 4513206

Einhell akumulatorski vrtalnik vijačnik TC-CD 12 Li 4513206 je svestran alat koji se može savršeno prilagoditi zahtjevima različitih materijala i vijaka. Sa elektronskom kontrolom brzine i funkcijom podesivog momenta, ovaj alat osigurava precizno i efikasno bušenje i uvrtanje šrafova. Brzoizmjenjiva stezna glava s automatskim zaključavanjem vretena omogućava izmjenu nastavki bez alata, što je čini nevjerovatno praktičnom i jednostavnom za korištenje. Funkcija brzog zaustavljanja sprječava nenamjeran nastavak rada nakon isključivanja kontrolnog prekidača.

Tanak i ergonomski dizajn sa mekim rukohvatom poboljšava rukovanje alatom, pružajući udobnost i kontrolu tokom duže upotrebe. Stezna glava koja se može ukloniti smanjuje dužinu i težinu bušilice/odvijača za dodatnu udobnost. Ugrađeno LED svjetlo pruža odličnu vidljivost radnog komada, osiguravajući precizne i precizne rezultate. Alat dolazi sa 1-satnim brzim punjačem za brzo i efikasno punjenje.

Tehničke specifikacije:

Baterija 12V 1.3Ah Li-Ion
Vrijeme punjenja 1 sat
Broj brzina 2
Brzina bez opterećenja (prva brzina) 0-300 min -1
Brzina bez opterećenja (druga brzina) 0-1050 min -1
Max. Obrtni moment 20 Nm
Broj koraka obrtnog momenta 18 podešavanja
Chuck Size Jednostruki rukav od 10 mm
Broj baterija 1 komad

Logističke informacije:

Dužina 283 mm
Širina 85 mm
Visina 243 mm
Bruto težina (po paketu) 2,04 kg
Težina alata 1,1 kg

Einhell akumulatorski vrtalnik vijačnik TC-CD 12 Li 4513206 uredno je i bezbedno pohranjen u praktičnom koferu za transport i skladištenje, što omogućava lak transport i organizovano skladištenje alata.

Einhell TC-CD 12 Li
Karakteristike
Tip napajanja
Akumulatorsko
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.